Karib tenger kalózai fan? Milyen királynő?
nah az van h a 3. részbe amikor az elején a kisfiu elkezd énekelni lehet h csak béna magyar forditás de azt énekli h már elrabolták a mi szép királynőnk,egy véres éjszakán...
de a filmbe meg az van h nincs igazi királya a kalozoknak vagy a jack apja az vagy mit tom én má...
jah meg a jack anyja hol van, ebböl mér nem csináltak könyvet abba legalább ezek le lennének irva :D
Én moziban láttam a 3dik részt, ugye az elején van a kisfiús jelenet, mikor mindenkit felakasztanak, amúgy a további cselekményhez (első blikkre) semmi köze. De halála játszik a kalózérmével, amiből ugye csak pár darab van, és a film során mindekié előkerül, és pont egy ugyanilyen érme végül Elizabeth birtokába jut, emellett pedig Jack közreműködésével kalózkirálynő lesz belőle.
A film végén pedig, amikor lement a rövid stáblista, van egy pluszjelenet, amikor Will egyszer partraszáll, akkor Elizabeth egy gyerekkel együtt búcsúzik tőle, emlékeim szerint ugyanúgy nézett ki, mint a film elején lévő srác. Konklúzió: a film eleji jelenet előrevetítés az életük további alakulásáról, a fiú meg Will és Elizabeth fia. Ellenvetés: hogy a fiú meg Elizabeth ugyanazt a dalt éneklik, tehát ha a kölyök valóban a fia, akkor vagy költöttek a dalnak egy 0. versszakot Elizabeth esetleges majdani eltűnése után (mert ő ugye csak a második versszaktól énekel), vagy nem tudni, Elizabeth milyen királynőről dalol.
Remélem nem volt túl zavaros, amit írtam.
Jézusom, dehogyis!!
Az csak egy dal, annak az eseményekhez semmilyen nemű köze sincs, mivel a kölyök nem kalóz, csupán a statárium megsértése okán akasztják fel, úristen.
Elég régi kérdés, és lehet, hogy már nem is aktuális, de azért válaszolnék rá. :) A dal, amiben a királynőről énekel a kisfiú a film elején, az Kalüpszóról (Tia Dalma) szól, mert ugyebár ő a tenger istennője, őt zárták emberi testbe.
Jack apja a törvény őre.
A kalózoknak tényleg nincs igazi királyuk, Elizabeth is csak Jack segítségével lesz király, azért, hogy harcolhassanak.
Kalüpszó viszont, amint azt már említettem, a tenger istennője, Davy Jones szerelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!