Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a film, amit eléggé...

Melyik az a film, amit eléggé lehúztak(rosszul áll a pontozós oldalakon), de neked nagy kedvenced?

Figyelt kérdés

ma 07:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Eszeveszett birodalom

Taxi 1

ma 12:51
 12/20 TR75 ***** válasza:

Az Alien 3-nak nincs rendezői változata. A producerek csináltak egy bővítettet, de David Fincher nem volt hajlandó foglalkozni a filmmel a forgatás körüli botrányok miatt. Készült egy "rajongói" vágás, amit az előző kettőből készítettek el, némileg korrigálva a cgi-t és az egyéb hibákat. De még az is messze van Fincher koncepciójától.

De, amúgy, a film nagyon hangulatos, szóval közel sem olyan gáz, mint amennyire lehúzták.

ma 13:28
 13/20 Kedves Vezető ***** válasza:
Tipikus, utána meg meglepődik miért..
ma 16:04
 14/20 Kedves Vezető ***** válasza:
12, Szerinted minek raktam idézőjelbe?!
ma 16:05
 15/20 TR75 ***** válasza:

Jól van már, ne feszülj.

Ték it ízi.

De az üzenetekről leszokhatnál.

ma 16:29
 16/20 Kedves Vezető ***** válasza:
0%
Ki is kezdi mindig ? :)
ma 16:30
 17/20 Kedves Vezető ***** válasza:
*béke, oks :)
ma 16:31
 18/20 anonim ***** válasza:

Nálam a pontozás a legutolsó (se), nem mások véleménye után megyek, csakis a saját egyéni ízlésemre hagyatkozom!

Most azért a kérdés kapcsán megnéztem pár pontozást - mellékesen a pontozás oldala sem mindegy (Port, IMDb, stb..), mindenhol más, de például kedvenceim közül a leggyengébbek, amiket találtam:

Apám hat neje : 5 (Port)

Padlógáz : 4,7 (IMDb)

ma 17:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból megnéztem, az IMDb-n általam 10 csillagosra értékelt filmek közül melyeknek a leggyengébb az értékelése. A "nyertes" az 1960-as Ocean's eleven, 6,5 ponton áll. Ezen kívül a közel száz filmből csak egy van még, ami 7 csillag alatt van, az a La Violetera 1958-ból (6,8). Szóval összességében kissé sznob az ízlésem.
ma 19:58
 20/20 anonim ***** válasza:
A legsötétebb óra.
ma 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!