Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Breaking Bad-ben csak engem...

A Breaking Bad-ben csak engem zavar, hogy Walter sokkal idősebb mint Skyler?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 23:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak téged. Egyedi és különleges vagy!
tegnapelőtt 23:15
 2/11 Kedves Vezető ***** válasza:
Igen, máskülönben nehezebb lett volna belerakni a szeretős megcsalós szálat is.
tegnap 08:57
 3/11 anonim ***** válasza:
12 év van köztük. Nem kicsi, de nem is szokatlan korkülönbség.
tegnap 11:52
 4/11 A kérdező kommentje:

De ránézésre vagy min. 20-nak tűnik! Walter sokkal idősebbnek néz ki a koránál. Olyan, mintha Walter 60 körül lenne, Skyler meg 40 alatt.

tegnap 12:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Skyler 40-es Walter 50-s mi ezen a meglepő? 😃
tegnap 12:31
 6/11 A kérdező kommentje:

Lehet csak Walter néz ki SOKKAL idősebbnek a valódi koránál. AMikor először néztem az első részt, azt hittem hogy Skyler apja. De az, hogy 50. szülinapja volt, annak nem adtam nagy hitelt. Pedig tudom, hogy a színész nem sokkal idősebb a szereplőnél. Néztem róla friss képeket, és 68 évesen nem néz ki sokkal fiatalabbnak, mint a 86 éves nagypapám.

tegnap 13:24
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 És az nem jutott eszedbe hogy eltérnek egy kicsit a szereposztásnál? 😉 Nem egy olyan film van ami mondjuk egy történet/könyv feldolgozása és a képernyőn egészen máshogy jelenik meg 🤷
tegnap 13:36
 8/11 anonim válasza:
Az ilyenek ugatnak bele más szerelmi életébe mint te! Pedig ez a 10 év a normális korkülönbség
tegnap 14:42
 9/11 A kérdező kommentje:

Még sose ütöttem bele az orrom senki szerelmi életébe, nem akarom más boldogságát elrontani.

De azért elég bizarr, hogy egy viszonylag fiatal, szép nő, egy fura, tata kémiatanárral van. Bár ismerek 20 évnél nagyobb korkülönbségű párokat, csak ott gyanúsan a pénz miatt vannak együtt. De semmi közöm hozzá. Viszont a sztori szerint nem az történt, hogy a gazdag, idős, drogbáró Walterre ráhajtott a pénzéhes Skyler.

tegnap 14:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Fogadni mernék hogy még nem nézted teljesen végig ezért van ilyen véleményed róluk
tegnap 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!