Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Szökés sorozat vagy a Lost...

A Szökés sorozat vagy a Lost volt a jobb sorozat?

Figyelt kérdés

ma 07:52
A kérdező szavazást indított:
Szökés
Lost
Sorozat
6 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
A Szökésnek az első évada szerintem zseniális volt, a második nekem már gyengébbnek tűnt, a harmadik megint izgalmasabb volt, mert szökni kellett, a negyedik volt a mélypont, és az ötödik szerintem megint rendben volt.
ma 08:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindkét sorozat jó volt, de csak az első 3 évad tetszett mindkettőből. Szökésnek a 2. évada nekem azért tetszett mert mégis csak szökésben voltak, a 3. évad meg azért mert ismét börtönből kellett meglépni.

A Lost is kb az első 3 évadig volt jó szerintem, de a többi évad már nagyon túl tolt lett, egyre kacifántosabb lett a sztori, meg már túlságosan misztikus jelleg lett az egész és már nem igaszán tűnt annyira életszerűnek, pedig annak indult a sorozat az első 2 évaddal még a 3. is úgy ahogy. Azt nem is néztem végig mert már annyira zavarosság vált nekem, hogy már követni sem tudtam ki kivel van meg mi hogyan van, meg már nem kötött le.

ma 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!