Szerintetek Roman is visszatér a Sikoly 7-ben vagy Scott Foley másik karaktert alakít?
Figyelt kérdés
Ugye elvileg meghalt, de visszatérhet látomásként, kb. mint Billy Samnél.
Vagy szerintetek egy új karakter lesz, aki hasonlít Romanre?
Azért gondolom, mert Billy visszatérését titkolták, ezt visszatérést viszont bejelentették, így lehet nem ugyanazt a karaktert alakítja majd.
tegnap 21:57
A kérdező szavazást indított:
Roman Bridger lesz, mint látomás vagy rémálom
Roman Bridger lesz valami régi felvételen
Scott Foley új karakter lesz, aki valamiért hasonlít Romanre (pl. ikertestvér)
valaki más lesz teljesen
1 szavazat
1/2 N.E.R.D. válasza:
Spoiler!
Mivel Romant agyonlőtte Dewey a 3. részben, ezért biztos vagyok benne, hogy látomásként vagy visszaemlékezésként tér vissza.
2/2 A kérdező kommentje:
Én olvastam még egy lehetőséget, ami nem akkora őrültség. Lehet a gyilkos igénybe veszi az ai-t és deepfake videohívásokkal fog operálni.
Korábban már volt, hogy le tudta másolni a hangokat.
Szerintem így, hogy már tényleg létezik ez a technológia, akár használhatja videókkal is.
ma 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!