Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek mi Twilight...

SplinterX kérdése:

Szerintetek mi Twilight Sparkle sorsa a My Little Pony Friendship is Magic sorozat után?

Figyelt kérdés

36 évesen, két gyerek apjaként az MLP nem igazán váltott ki nálam érdeklődést, egész addig amíg a 6 éves lányom be nem lépett a lovas-pónis korszakába úgy egy éve. Azóta persze jöttek a különböző filmek-sorozatok, főleg az MLP lett kedvenc. Én először a két mozifilmet néztem vele, és főleg a legújabb generációs filmet kifejezetten szórakoztatónak találtam, ráadásul ez ugyebár egyfajta kései folytatása a sorozatnak.

Nem régóta kezdett bennem motozkálni a gondolat, hogy bár nyilván a filmek és a sorozatok erre nem tettek nagy hangsúlyt, de Twilight Sparkle sorsa kifejezetten tragikusan alakulhatott a két sorozat között.

Merthogy hiába ő a barátság hercegnője, alikornisként minimum évszázadokig élhet (mint a mestere, az a lobogó sörényű, nemtudommianeve...), miközben a barátai alighanem jóval korábban elhaláloznak...

Szóval lehet Twilight sorsa a barátság elvesztésének és a gyásznak megélése, a tovabblépésnek nehézsége is?

Vajon a Hasbro meg meri lépni, hogy egy komorabb MLP történetben feldolgozza Twilight traumáját, vagy ez túl sötét lenne egy ilyen cukormázas franchise hoz?

Nektek mi a véleményetek erről?

jan. 27. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Érdekes a kérdés, mert szerintem a Hasbronál is tudják, hogy ennek a sorozatnak nagyon sok felnőtt férfi rajongója is van, és nemcsak kislányok ülnek le elé, így lehetne komolyabb témákat is belevinni. Szerintem viszont nem fognak, maradnak családbarátnak, és továbbra is a kislányokat fogják megcélozni (a merch meg úgyis pörög, csak a kislány mellett esetleg apuka is ráfügg, így végül úgyis megveszik a termékeket).
jan. 27. 16:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha folytatják a Netflixes sorozatot, akkor azért esélyes Twilight szerepeltetése, tekintve hogy volt már egy cameoja a sorozat folyamán. Akkor pedig nehéz lesz kerülgetni a forró kását...
jan. 27. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!