Szerintetek mi Twilight Sparkle sorsa a My Little Pony Friendship is Magic sorozat után?
36 évesen, két gyerek apjaként az MLP nem igazán váltott ki nálam érdeklődést, egész addig amíg a 6 éves lányom be nem lépett a lovas-pónis korszakába úgy egy éve. Azóta persze jöttek a különböző filmek-sorozatok, főleg az MLP lett kedvenc. Én először a két mozifilmet néztem vele, és főleg a legújabb generációs filmet kifejezetten szórakoztatónak találtam, ráadásul ez ugyebár egyfajta kései folytatása a sorozatnak.
Nem régóta kezdett bennem motozkálni a gondolat, hogy bár nyilván a filmek és a sorozatok erre nem tettek nagy hangsúlyt, de Twilight Sparkle sorsa kifejezetten tragikusan alakulhatott a két sorozat között.
Merthogy hiába ő a barátság hercegnője, alikornisként minimum évszázadokig élhet (mint a mestere, az a lobogó sörényű, nemtudommianeve...), miközben a barátai alighanem jóval korábban elhaláloznak...
Szóval lehet Twilight sorsa a barátság elvesztésének és a gyásznak megélése, a tovabblépésnek nehézsége is?
Vajon a Hasbro meg meri lépni, hogy egy komorabb MLP történetben feldolgozza Twilight traumáját, vagy ez túl sötét lenne egy ilyen cukormázas franchise hoz?
Nektek mi a véleményetek erről?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!