Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az első évad végén a Squid...

Az első évad végén a Squid Game-ben az az ismeretlen csávó miért kapott játék meghívót ha a következő játék maraton 3 éven később kezdődött el? Illetve ki adja a női bemondókat a játékoknál?

Figyelt kérdés
tegnap 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:

A történetet 1 évadnak írták meg, és le volt zárva. Ennyire kis részleteket nem vittek tovább a folytatásban. Erről más is teorizált már amit kérdezel, de hivatalos válasz nincs:

[link]

tegnap 15:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Vágom, Illetve a második évadban a Frontembernek miért van már segítője?
tegnap 15:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Kire gondolsz? A 001-es játékos maga a frontember aki beállt játszani.
tegnap 15:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Azt ismerem, a Frontember nem is játszott piros lámpát. Mégis megfogadta az öregember tanácsát, hogy sokkal jobb játszani, mint nézni :D

A második évadra gondoltam aki segít a Frontembernek.

[link]

tegnap 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Gondolom a vezetői hierarchia az alapja, hogy ha nincs jelen/életben egy felső vezető, akkor a rangban következő veszi át a helyét, vagy van kinevezett helyettese. Így mindig be van iktatva valaki a pozícióba, aki csak az irányító szerepet képviseli. Nem pedig ő az egész rendszer feje, akinek kiesése esetén megszűnik minden. Ebből kiindulva a jelenlegi frontember is csak egy pozíció, és állnak fölötte is.
tegnap 16:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Arra is kíváncsi vagyok, hogyan lehetne megszüntetni ezt az egész szigeti játék arénát.

tegnap 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem nem egyértelmű, hogy három évig nem volt semmi, vagy három évig nem találták meg az aktatáskás fickót, ami alapján rájuk lehetett volna bukkanni.
tegnap 16:23
 8/9 anonim ***** válasza:

A játékarénát a teljes szigettel együtt simán meg lehetne szüntetni, mert az első részben is mutatják, hogy alá van aknázva, hogy ha gáz van, el lehessen tüntetni.

Viszont arra is utalnak, hogy nem ez az egy helyszín van, ha jól emlékszem, de gondolom, azokat is alá aknázták.

tegnap 16:24
 9/9 A kérdező kommentje:

Elég jó sokáig ötleltek a gazdag vipek ha igazuk van az egészben!

https://www.youtube.com/watch?v=xfmSSL9cVMA ez jó zene? Amikor nyalják a cukrot :D

tegnap 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!