Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Squid game első évad. Miért...

A Squid game első évad. Miért van az hogy az elsőben automata puskákkal lőtték le a játékosokat, a másodikban pedig már katonák kezelték a puskákat a piros lámpa játékban?

Figyelt kérdés
jan. 19. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Kellett valamilyen újítás a történetbe, mert eredetileg 1 lezárt évadra volt tervezve, és úgy volt kerek. Ezért most a rendszer működtetését is bemutatták valamennyire, hogy ne újra ugyanazt ismételjék meg. Mivel a katonák jeleneteinek nagy része csak felsorakozás volt, az ilyen játéktér mögötti jelenet nélkül nem láttad volna hogy mit csinálnak. Az már a történetből is kiderült, hogy a szabályokon is változtattak az idők során, mert előtte csak az első játék után szavazhattak, most mindegyik után.
jan. 19. 12:51
 2/9 A kérdező kommentje:

Illetve a halottak családjának kaptak pénzt az első évadban.

De nekem az a tippem, hogy a szervkereskedés miatt nem használtak automata fegyvert a második évadban.

jan. 19. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ott csak egy pár fős kör próbál a fekete piacra üzletelni titokban, és nem ez a játék egyik rejtett célja. Ezért is van az, amikor 1-1 koporsót megjelölnek maguknak. Különben parancsba lenne adva, hogy csak fejlövést lehet leadni, mert a belső szervek értékesek.
jan. 19. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy az első évadban sem automata puskákat használtak, csak ott nem mutatták meg a lövöldöző katonákat, mert nem volt lényeges.
jan. 21. 09:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Pedig észre lehet venni, hogy automatikusan lőnnek.
jan. 21. 09:17
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 Honnan?
jan. 21. 12:07
 7/9 A kérdező kommentje:

[link]

Nem látod a különbséget? Én igen.

jan. 21. 12:23
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Jó neked, én nem làtom. Ugyanaz a pálya, ugyanúgy ott voltak a kis oduk a fegyverek mögött, csak nem látni be.
jan. 21. 12:40
 9/9 A kérdező kommentje:
nézd ahogy a puskák mozognak.
jan. 21. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!