Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpírnaplók könyv vagy sorozat?

Vámpírnaplók könyv vagy sorozat?

Figyelt kérdés

A könyvsorozat hány könyvet foglal magába illetve a filmsorozat hány évados?

Melyikkel érdemes kezdeni? Nagyon sok az eltérés a könyv és a sorozat között?

Elena Stefant vagy Damont választja a végén?

jan. 19. 01:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyon más a kettő. Legtöbben a sorozatot sokkal jobban szeretik, mint a könyveket. A sorozat 8 évados.

A könyv 10 részes, de úgy hallottam, hogy nem minden rész származik az eredeti írótól, a többit úgynevezett "szellemíró" írta.

A könyvben nem tudom, kivel jön össze, de a sorozatban

.

.

.

SPOILER.......

.

.

.

Damont választja.

.

.

.

Spoiler vége.

jan. 19. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:
a sorozat főként csak merít a könyvekből, az alapot adja a könyv, és kb ennyi, nagyon sok dolog van amitől más a könyv és a sorozat, maga a világ, a természet feletti dolgok, a karakterek totál máshogy vannak megírva, a karakterek közötti dinamika is más, és hát persze nagyon sok karakter szerepel ami a másikban nem is létezik
jan. 19. 09:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Valamelyik főszereplő meg fog halni?
jan. 19. 18:58
 4/5 anonim válasza:

Teljesen más a kettő csak a nevek ugyanazok és olvastam mind a 10 részt ami megjelent magyarul de még 3 rész van de az nem jelent meg magyarul

Én sokkal jobban szerettem a sorozatot ajánlom neked is tetszeni fog…igaz a véget szerintem túl sokáig húzták de az első 5 évad a kedvencem

jan. 21. 19:43
 5/5 A kérdező kommentje:

A könyv összefoglalva miről szól?

A 10 kötet egy történetet ad ki vagy minden könyv más story?

A 10. kötettel lezárul?

jan. 23. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!