Az alább felsorolt top (befejezett) sorozatok között hogyan állítanátok sorrendet?
Nem nézek sok sorozatot már, igyekszem a legjobbakat kiválasztani (imádtam régen: Maffiózók, X-akták, Trónok harca, Breaking Bad, stb.) és most van pár ami közül nem tudok választani, mindegyikről ugyanolyan jókat írnak (de így is van még csomó minden amit előtte megnézek szóval max 1 vagy 2 sorozatba tudnék belefogni)
1, Utódlás (politikai háttérsztori annyira nem vonz, száraz, unalmas téma)
2, Ozark (Breaking Bad koppintásnak tűnik csak más témában)
3, Narcos (talán ez tűnik a legizgalmasabbnak, hisz itt sok minden beleférhet a sztoriba, de 30 rész kicsit soknak tűnik)
4, Az utolsó királyság (a vikinges téma alapból bejön, a Vikingeknek nekiakartam állni csak túl sok rész lett belőle meg nagyon zavart, hogy néhány csatát kb. 30 statisztával vettek fel ez kiábrándító ha nincs büdzsé)
5, A mackó (kakukktojás, futó sorozatot nem szeretek mert évekig várni egy következő évadra amit addigra elfelejtek röhej, de erről is jókat hallottam. Volt egy film ami pont ugyanerről szólt, az nagyon tetszett, végig izgalmas volt de fenntartani az érdeklődést 1.5 óráig könnyebb mint több évadon keresztül, mert kitudja ennek mikor lesz vége)
Szóval ezekről írjatok pár szót és csináljatok listát
De hát a Trónok harca az tömény politika volt. Sokszor a csatajelenet sem volt mutatva, csak hivatkoztak rá a visszatérők, hogy volt ilyen.
Breaking Bad után a Better Call Saul nagyon adná magát. Befejezett, és hasonló szinten mozognak. Akármilyen tenyérbemászó karakter volt Saul a BB-ben, a saját karakterfejlődése elég erős:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!