Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet ennek a filmnek a címe??

Mi lehet ennek a filmnek a címe??

Figyelt kérdés

Már régóta keresem ezt a filmet, most megpróbálom mégegyszer. Ez egy romantikus film. A film legelején túl sokat iszik egy gazdag pasi meg egy lány is és lefeküdnek egymással. A fiúnak van egy menyasszonya és az esküvőjüket tervezi pont ez a lány. Nem kedvelik egymást de a végén egymásba szeretnek és kiderül hogy a lány gyereket vár. Nem emlékszem pontosan a filmre, de talán 2020 as lehet, nem hiszem hogy olyan régi film lenne.

Még emlékszem: hogy a srác volt nagyon gazdag és volt menyasszonya de az esküvő előtt nagyon sokat ivott ez a lány is és lefeküdtek aztán. a srác meg a menyasszonya tervezik az esküvőjüket és felkérik a lányt mert esküvőszervező? Viszont a srác meg a lány ki nem állhatják egymást. Még talán volt egy olyan rész hogy egy fehér luxus háznál (a srác otthonánál) voltak a menyasszonyával és ott volt az esküvő tervező viszont a csajnak elkezdett kurtyogni a hasa? Utána hányt a mosdóban, majd később csináltatott egy terhességi tesztet (talán a barátnője unszolására, bár ez nem biztos) és kiderül hogy terhes... többre sajnos nem emlékszem.

Még talán az egyik romatikus tv csatornán adták (2020 ban talán) (izaura vagy story4...)

jan. 3. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jennifer Lopez főszereplésével a Szeretném ha szeretnél?
jan. 3. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy egy filmet mikor láttál a tv-ben, nem jelenti, hogy akkor is készült!

Amúgy nem kevered össze véletlenül 2 film jeleneteit? Nekem erről 2 (jóval régebbi) film is eszembe jut:

Szeretném, ha szeretnél (2001)

Az esküvőszervező csaj kavar egy pasival, akiről kiderül, hogy Ő a vőlegény a közelgő aktuális esküvőn. De nem esik teherbe a csaj. És mellesleg a mennyasszony gazdag, nem a vőlegény.

Felkoppintva (2007)

A csajnak abszolút nem az esete a srác, de túl sokat isznak, és lefeküdnek, az egyéjszakás kalandtól pedig a csaj teherbe esik, és a hasának “kurtyogása” is rémlik!

jan. 3. 23:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem! A szeretném,ha szeretnél filmet már láttam Jlo-t bárhol felismerném és én egy olyan filmet keresek aminél nem ismerem a 2 főszereplő színészt (ezért nem jártam még sikerrel) az utóbbit Katherine Heigl főszereplésével még nem láttam viszont láttam már tőle filmet és őt is felismerném. Igen tudom hogy nem jelent semmit hogy amikor láttam a tv-ben a filmet akkor készült,viszont az izaurán szoktak menni olyan romantikus filmek amik 1-2 éve készültek és utána 1szer leadják (mivel nem nagy költségvetésüek), ezért gondoltam hogy a film is akkori lehet mert lerítt róla hogy új...Nem nem kevertem össze,biztos vagyok benne, nem egy ismert filmről van szó szóval ezért lesz nehéz megtalálni elég hatalmas véletlen lenne ha valaki pont látta volna és látná itt gyakorin, de ki tudja...próba szerencse! Azért köszönöm!!
jan. 4. 21:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!