Szerintetek Julia Robertsnek Tóth Enikő vagy Györgyi Anna hangja passzol?
Figyelt kérdés
jan. 1. 22:39
A kérdező szavazást indított:
Tóth Enikő
Györgyi Anna
13 szavazat
1/1 anonim válasza:
Julia Roberts eddigi karrierje során 53 filmben szerepelt, abból 50-hez készült szinkron, és azokból 46 filmben Tóth Enikő volt a magyar hangja, talán az egyik legnagyobb arány, már szinte már ikonikussá vállt, és más hanggal kicsit furcsának is tűnik (szerintem) ezek után! Azért most neten interjú videóban belehallgattam Györgyi Anna hangjába is, és szerintem abszolút nem illik hozzá. Györgyi Anna mellesleg mindössze 2 filmben szinkronizálta, de abból is az egyik csak 2. (próba) szinkron volt Tóth Enikő mellett (1991 - Egy ágyban az ellenséggel)
Náray Erika bár sosem szinkronizálta, de inkább akkor még az Ő hangját tudnám elképzelni hozzá, viszont elsődlegesen akkoris Tóth Enikő a leginkább hozzá illő hang!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!