Trónok harcát aki látta és nagyon jónak tartja az milyen sorozatokat látott eddig?
Nekem vannak jeleneteim amikor legszívesebben belevágnám a fejszét a monitorba... nagyon sok jelenet rossz indulatot kelt, nem fogok spoilerezni, de az a kis taknyos kölyök, meg ahogy az esküvőn is elbántak a a főszereplőknek hittekkel...... Milyen sorozatot néztetek ti eddig?Ez szerintem egy nulla. Better Call Saul, Breaking Bad megvan?
Na, nem hiába kaptak annyi pontot imdb-n
Ok, és? Mindenkinek azt kell szeretnie, amit te szeretsz?
Amúgy nem a kedvencem, bár más okból. Én a regények pártján állok és szerintem a sorozat egy rossz adaptációja a könyveknek. De tény, hogy hamarabb meg tudom nézni, mint amiket te írtál. Azok egyszerűen már a koncepciójuk miatt sem érdekelnek.
Én a fantasy, scifi és történelmi sorozatokat szeretem.
Xena, Stargate, The last kingdom, The great, Outlander, ilyesmik.
Az tuti hogy nem érted.
Nem érted a karakterek sokszínűségét, nem látod át a mai politikára is jellemző rendszert, egyszerűen semmit se fogsz fel az egészből.
Nézzél Gyűrűk urát.
Te nem értessz. Egy sorozatot azért szoktam nézni, hogy feldobjon, hogy kíváncsian várjam a folytatást, és legyen egy jó története. Ebben viszonylag megvan, csak azokról a szereplőkről akikről szól a sorozat nagyon gyűlölni valók, és semmi happy end nem nagyon van benne, hanem mindig az utálatos,a gonosz diadalmaskodik... ez így elég lehangoló. Gondolom nem ilyen lesz végig, de a 3.-ik évad vége.... Nem értem, mintha ilyen direkt kicseszés lenne a szerzőtől, hogy bemutatja azokat a karaktereket akiket megkedvelnek és bíznak benne, majd a 3.-ik évad végén meg.... nem spoilerezek...
Mint mondtam nem azt mondom, hogy szar, meg értem is, pusztán azt nem értem miért van ennyire felkapva, nézhető sorozat, de egy olyan sorozat ami az imdb-én 9 pontot kap, az olyan hogy magad alá csinálsz, és tátott szájjal nézel ki a fejedből egy egy évad végén...
Érzelmeket vált ki belőled, szerintem ez jó. Nem tudsz úgy leülni egy rész elé, hogy biztos lehetsz benne hogy az általad fontosnak ítélt karakter túléli az adott epizódot. Arra sincs garancia, hogy happy end lesz, ergo nem kiszámítható. Nekem pl már a mindenem is tele van a haooy endel. A filmek/sorozatok nagy részében már az elején tudni lehet, hogy a főhős megment mindenkit, jön az örök szerelem, és világ béke. Nah a trónok harca nem ilyen. Hogy a kérdésedre is válaszoljak,íme pár általam kedvelt sorozat. (Igen nagy részük happy endes. vagy nem? :)
Black mirror
Sliders
Arcane
Fallout
Last of us
Walking dead
Happy
Hirtelen ennyi, de ha igenyled meg itok, most hirtelen ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!