Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez melyik film lehet?

Ez melyik film lehet?

Figyelt kérdés
Szerintem 1980-2005 közötti. Van benne egy scrác, aki 14-17 év körüli, és egy rendőr. Van benne egy bűnöző csoport, akik rágyújtják a raktárat a rendőrre, de szerencsére sikerül kiszabadulnia, a gyereket is elrabolják, de a hátsó ülésen ül, de felhívja a rendőrt titokban, észreveszik, de valahogy sikerül kimenekülni…
tegnapelőtt 00:41
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Az ügyfél (1994)
tegnapelőtt 05:25
 2/8 A kérdező kommentje:

Sajnos nem. Mondtam a srác kb 13-17 éves

Annyi még, hogy telefonon hivogatta is a gyerek a rendőrt, az elején nem nagyon bírta, de a végén már nagyon jól kijöttek egymással.

tegnapelőtt 10:15
 3/8 anonim ***** válasza:
21%

Frekvencia (Frequency, 2000)?

[link]

tegnapelőtt 15:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem. (nem én pontoztalak le, se #1, se a #3.
tegnapelőtt 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Hátulgombolós hekus (Cop & ½, 1993)?
tegnap 11:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Ez sem. Itt a srác nagyon fiatal, amit én keresek ott 13-17 éves…

Annyi még megmaradt, hogy a gyereket mikor elrabolják, akkor a gyerek a hátsó ülésen mikor megpróbálja felhívni; akkor elkezdi begépelni sok 7.-est, így rájön a rendőr, hogy a 7.-es póló nevű cég mellett mentek el…

tegnap 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:

A Rendőrautó (2015) kizárható?

[link]

ma 07:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Ki. :( A telefon a filmben még nagyon régi volt, ilyen hosszú, vastag, fekete, talán volt antennája is, ezért mondtam, hogy mindenképp régi film.
ma 22:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!