Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek is így van, vagy...

Szerintetek is így van, vagy csak velem van valami?

Figyelt kérdés

Ti várjátok az új Harry Potter sorozatot, új karakterekkel, meg mindennel? Én nem. Ragaszkodom a múlthoz, az eredetihez.

Persze rokonszenvesek a színészek , és biztosan nagyon jó lesz, de mégsem az igazi.

Ez csak velem van így?

dec. 29. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez az a sorozat, ami azt meséli el, hogy mi volt Harryvel, Ronnal és Hermionéval a Roxfortos éveikben azon kívül, amiket eddig tudunk, ugye?

A világ legértelmetlenebb ötletének tartom. Konkrétan a recept kötelezően vagy felülírja az eredeti sztorit, vagy unalmas történetekre kényszerül, elvégre ha tényleg fontos történésekről lenne szó, benne lett volna az eredeti sztoriban...

Szánalmas, hogy miket el nem követnek, hogy még egy bőt lehúzzanak egy régi címről csak azért, hogy véletlenül se kelljen valami kreatív munkát végezniük....

dec. 29. 22:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Na, valaki már biztosan van, aki egyetért. Imádom a Harry Pottert, kábé 8 éves korom óta, és ez a sorozat belőle jó nagy baromság. Nem akarom, hogy ellenszenvesek legyenek a színészek, mivel ők nyilván nem tehetnek arról, hogy ezt már közel sem fogják úgy szeretni a rajongók, mint az eredetit, amin valamennyien felnőttünk. Még emlékszem, milyen volt, mikor az angol HPt olvastam hajnali 2kor, zseblámpával, szótárral.

Emlékeink kötődnek az eredetihez.❤️

dec. 29. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:

:D

Én ugyan magyarul olvastam, de a zseblámpa nekem is megvolt:D Takaró alatt, hogy a fény ne árulhassa el, hogy nem alszom :D

Egyébként ez pont olyan, mint hogy a Star Warsban már minden karakter minden egyes fingását ismerjük abban a 30 évben amikor a Skywalker történet volt.... Illetve aztán lett egy új trilógia, de végül az is csak rákötött a fuckin SKywalkerekre, nehogy valami újat mutasson..

És azt nem értem miért. Van egy teljes univerzumunk, miért nem lehet... bármi mást mutatni?:D

Kapásból bedobok pár ötletet. Meg lehetne mutatni a HP univerzumot

-a világháborúk alatt, hogy nézett ki a varázslók világa

-a mágia felfedezésekor, amikor pl egy csapat ember élt vele és tömörültek és pl konfliktusuk lett a muglikkal és végül a varázslók úgy döntöttek, hogy jobb, ha titokban élnek tovább

-Olyan időszak amikor a muglik tudtak a mágiáról és aktívan üldözték, pogromok voltak... kicsit náci szerűen

-Amikor a házimanók rabszolgákká váltak

-Amikor a koboldok abba a fura, alsórendű, de azért fontos pozíciójú státuszba kerültek (khm, zsidóság..?)

-Egy modern varázsvilág által ismeretlen társadalom megjelenése (Atlantisz style) ami már jóval korábban elrejtőzött és így elszigetelten fejlődött ki nagyon másra, mint a többi

A Harry Potter világa tele van frakciókkal, elnyomott és uralkodó kasztokkal, fajokkal, furcsábbnál furcsább lényekkel. Erre most ide kell b*szni egy fekete Dumbledore-t meg egy fiú Hermionét vagy valami ilyesmit, mert... mert. Mármint nekem semmi gondom a bőrszín meg nemváltással, de ha kisebbségi émát akarnak nyomatni, nagyjából bármi más hamarabb magától értetődő abban a világban:D

(A fenti példákat csak most impróztam ide, a koboldokon meg manókon kívül sztem egyiknek sincs valós kötődése a már ismert világhoz. De sztem pont az lenne egy forgatókönyvíró dolga, hogy valami újat találjon ki...:D)

dec. 29. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem megfér a régi is, és az új is...

Ha az új tud nyújtani valamit, akkor remek; rég kinőttem már a harry potter korszakomból, szóval jó érzés lenne ha valami újdonság ismét visszahozná bennem a szeretetet a történet iránt.

Ha meg nem lesz jó, akkor attól még mindig ott lesznek a régi filmek, amiket annyiszor nézhetek meg, ahányszor akarom.

dec. 29. 23:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Hatalmas HP fan vagyok és úgy őszintén: nem igazán örültem mikor megtudtam, hogy sorozatot gyártanak belőle. Imádtam az eddigi színészeket, ha nem is mindenki, de jól alakították a szereplőket. Erre idetolnak elénk egy sorozatot, amibe csak remélni tudjuk, hogy normális színészeket raknak és hogy nem tér el majd a normális, könyv szerinti történetágról. Szóval igen, én is eléggé ragaszkodom az eredeti, hagyományos filmekhez. Az új nem hiszem, hogy az igazi lesz majd.
tegnapelőtt 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!