A Happy Tree Friends című animációs sorozat milyen korhatár-besorolású? És miért annyi, amennyi?
Figyelt kérdés
Emlékszem, talán kiskoromban láttam belőle 2-3 részt összesen, és számomra a Tom & Jerrytől nem sokkal erőszakosabb. Esetleg több vér van benne, de ennyi. A Tom & Jerry 6+-os, akkor a Happy Tree Friends 12+-os. Legalábbis én szerintem.tegnap 15:08
1/2 anonim válasza:
A Wikipédia szerint a happy tree friends +18-as besorolású. Meg is értem, nagyon beteg, lóg a szemük, tiszta vér minden, durva sérüléseket mutatnak, ezzel szemben a Tom és Jerryben max a fejük lesz lapos, ha serpenyővel arcon vágják egymást.
2/2 anonim válasza:
Szintén a Wikipédia alapján: "A Happy Tree Friends, magyarul Tündi Bündi barátok morbid, horrorisztikus és szatirikus stílusú, fekete humorú, amúgy flashben készült animációs filmsorozat". Nem szoktak ilyeneket 12-től ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!