Mi lehet ennek a filmnek a címe? Te tudod? (Elfelejtettem)
Nos az van, hogy nagyon régóta keresek egy filmet illetve a címét. Ha valaki tudna segíteni akkor esetleg/talán pénzt is utalnék neki de az biztos, hogy nagyon hálás lennék neki.
Regebben kb 10-12 éve láthattam egy kazettán.
Egy kövérebb csávó volt benne aki a billiárd asztalnál kiosztotta a többieket. A többiek és egy a dagibb csávó szépen fel voltak öltözve, öltönyben voltak és kalapjuk is volt.
Még emlékszem egy olyan jelenetre is amikor egy takarító fiú felmosás közben elővesz egy cipőt és elkezd énekelni. És talán tancolni.
Szepen be volt csomagolva egy rongyba a cipő.
Arra is talán emlékszem hogy ilyan furcsa fehér hab jelent meg benne amit alkalmakor fegyverekből is kilőttek viszont ha ez valakihez hozzáért akkor az megszilárdult.
Volt benne egy ilyen cigányosabb vagy maffiásabb rész ahol asszem kék felsős emberek basketball ütővel a kezükben ülnek a tatőn és különböző helyeken vannak.
(Asszem nem mindenki volt a tetőn)
És fehér nadrág volt rajtuk.
Ennyire emlékszem már nagyon sok féle modon próbáltam megtalálni de eddig reménytelenül.
Ha esetleg valaki tudna segíteni annak nagyon hálás lennék.
És köszönöm ha elolvastad.
Bugsy Malone (1976).
A pénzt hagyhatod de ha tudsz, te is segíts másoknak!
Googled: movie|film+mob|mafia+white+foam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!