Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vannak ilyen filmek?

Vannak ilyen filmek?

Figyelt kérdés

Olyan filmeket keresek amik tele vannak gyönyörű, lélegzetelállító jelenetekkel. Festői tájakkal, lágy zongoradarabokkal vagy hegedűvel, lassú gitárral, vagyis gyönyörű zenei aláfestéssel.

Olyan filmeket keresek amik meghatóan szépek/drámaiak és közben akár mélyek, megindítóak is. Nem baj az sem a csöpögősek. Lehetnek bennük hosszú hatásszünetek, nagy monológok és lágy, “hatásvadász” jelenetek is.

Mint például a Szerelmünk lapjai, Titanic vagy a Zongorista.

Remélem sikerült érthetően összefoglalnom hogy milyen filmeket keresek. Tudtok esetleg ilyeneket?

ma 03:42
 1/6 A kérdező kommentje:

* Nem baj az sem ha csöpögősek.

Elírtam, bocsánat.

ma 03:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Büszkeség és balítélet

[link]

ma 05:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a Paulie c. film jutott hirtelen eszembe, ami egy hasonlóan remek élmény volt a számomra, mint amit leírtál. Szép helyszínek és filmzenék vannak benne, amiknek néhány jelenetei igazán szívhez szólóak voltak, kedves, és szerintem lebilincselő történettel.
ma 05:50
 4/6 anonim ***** válasza:
ma 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Apád-anyád idejöjjön! (1998)
ma 10:23
 6/6 anonim ***** válasza:
A hős
ma 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!