A nagy pénzrablás csak szerintem volt iszonyúan bugyuta, rosszul megírt sorozat?
Figyelt kérdés
Cselekményelemek, dráma és karakterfejlődés szempontjából egyaránt.
Tudom, hogy véget ért évek óta, de talán pont ezért lehet könnyebb így, a hype leülése után reálisan értékelni.
tegnap 18:35
A kérdező szavazást indított:
A legjobb sorozatok között van, amit valaha láttam.
Nem mestermű, vannak hibái, de azok ellenére is jól szórakoztam rajta.
Annyi hibája van, hogy az már nem tudott nem menni az élményem rovására, biztos nem nézném újra.
Úgy trash, ahogy van.
9 szavazat
1/1 anonim válasza:
Nem is értettem a körülötte kialakult hype-ot. Qrva gyenge sorozat, pocsék színészekkel, bugyuta dialógusokkal, röhejes sztorival, sablonok tucatjaival. Én speciel a második évad közepe táján feladtam és nem pocsékoltam rá több időt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!