Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe ennek a Netflixes...

Mi a címe ennek a Netflixes minisorozatnak?

Figyelt kérdés
Talán idén nyáron láttam, megpróbálok mindent leírni, amire emlékszem. Szóval egy néger férfi volt a főszereplő, aki egy autószalonban dolgozott. Megismerkedett egy lánnyal, aki prosti volt, de nem önszántából lett az, a stricije kényszerítette rá. A lány nagyon szeretett olvasni, rengeteg könyve volt, amiket a földön tartott. Miután összejöttek és a csajszi a csávóhoz költözött, egyik nap együtt elmentek a csajszi régi lakására, ahová odament a csaj stricije és (TALÁN) megfenyegette, hogy menjen vissza. A lány nem szólt erről a pasijának. Egyik nap, amikor a csávó ment haza, nem találta otthon a lányt. Hívogatta, de nem vette fel napokig. Majd a csávesz vett egy drogos “nagykutyától” (ismerték egymást) egy pisztolyt, valahogy megkereste a lányt, akit az utcán talált meg, berakta a kocsiba és lelőtte a stricit. A lány amúgy nem akart vele menni, sírt és (TALÁN) napokig nem is szólt hozzá. Azt még tudom, hogy a csajszi lakását felgyújtották. Na és volt olyan jelenet is, hogy a csávó valahonnan a csajszi segítségével szerzett drogot, majd elmentek egy lakásba, amit berendeztek úgy, mintha eleve droggal foglalkoznának és odahívták azt a pasit, akitől a pisztoly is volt, hogy drogot vásároljon (kellett a pénz). Amúgy ekkor a lakásban a pasi, a csaja és a pasi testvére volt ott (lány). Odament az a (néger) férfi egy táska pénzzel, amit végül nem adott oda vagy hamis pénz volt (ezt nem tudom pontosan). Na, de a lényeg, hogy ezt is lelőtték egy verekedés után. Na végül a csajszi megint eltűnt és a csávóhoz kimentek a rendőrök, majd bíróságra vitték. Ott elmesélte ezt a történetet, de 2 féle véget mutattak a sorozatnak. Az egyik talán az volt, hogy a csajszi visszament a csávóhoz, akit elengedtek, a másik meg az, hogy a csajszi megkérte, hogy mindent fogjon rá, mert ő úgyis elszökik, és neki nem számít. Na ennyire emlékszem, egy kicsit zavarosan írtam le, de remélem a lényeg megvan. :D

tegnap 22:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem ismersz (You Don't Know Me, 2021)?

[link]

tegnap 23:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Igeeeen, nagyon köszönöm!
ma 11:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!