Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresem az alábbi filmet,...

Keresem az alábbi filmet, tudja esetleg valaki a címét?

Figyelt kérdés

Annyira emlékszem a filmből, hogy a nő ajándékot akar venni a férfinak, egy láncot az órájához, ezért levágatja a haját és eladja.

Eközben a férfi eladja az óráját, hogy meg tudjon venni a nőnek ajándékba egy régi fésűt.

Talán karácsonyi a film, mintha vásárban találkoznának, de ebben sajnos már nem vagyok biztos.

tegnap 18:15
 1/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nem tudok segíteni, de aranyos film lehet. Én is várom a választ.
tegnap 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Gift of The Magi/ Tiltott ajándékok?

Vagy valamelyik a Három királyok ajándéka feldolgozása lehet

tegnap 18:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem a Tiltott ajándékok (2010), de valóban hadonló történet.
tegnap 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Túl az Óperencián
tegnap 23:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nem az utolsó. De köszönöm eddig mindenkinek.

Amit keresek, az modern korban játszódik, vagyis '80-'90-2000res évek. Nem akkor készült, csak akkoriban játszódik a történet. Úgy rémlik, hogy karácsonyi romantikus vígjáték.

tegnap 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:

5

Biztos,hogy a modern korban játszódik?Csak mert úgy emlékszem,hogy még gyerekkoromban láttam egy ilyesmi történetet elmesélő filmet.De az emlékeim szerint nem a modern időkben játszódott.

tegnap 23:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát több feldolgozás is készült, hasonló cselekménnyel. Ez modernebb volt. Esetleg annak tudod a címét?
tegnap 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!