Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van még valakinek (működő)...

Van még valakinek (működő) 3D-s tévéje, szokott még nézni 3D-s filmeket, akinek (már) nincs, hiányolja?

Figyelt kérdés

Tudom, mindig vitatéma volt, hogy nem mindenki látta, nem mindenki kedvelte, de ez a kérdés főként azokhoz szól, akik látták/látják a 3D hatást.

Eredeti lemezes változatokat néztél/nézel vagy letöltött verziókat? Van még egyáltalán 3D képes lejátszó? (A mi HiFi Yamaha Blu-ray lejátszónk nem hajlandó a 3D-s filmeket lejátszani, mert netes kapcsolat miatt a frissítések már nem engedik. Kiírja jogi és technikai okok miatt nem játszható 3D lemez.🙁 Így maradnak a letöltött verziók.)

ma 12:28
A kérdező szavazást indított:
Nekem még van 3D-s tévém és szoktam térhatású filmeket nézni
Nekem még van 3D-s tévém, de nem hoz lázba, nem használom a térhatást
Régen volt 3D-s tévém, hiányzik, jó lenne, ha újra gyártanák
Régen volt 3D-s tévém, de nem hiányzik
Soha nem volt és nincs is rá igényem
Azt se tudom, mi a fene az a 3D-s tévé
Csupán hallottam róla, de még nem láttam 3D-s tévét, viszont érdekelne, kár, hogy nincs már piacon
Egyéb, kifejtem hozzászólásban
5 szavazat
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!