Van még valakinek (működő) 3D-s tévéje, szokott még nézni 3D-s filmeket, akinek (már) nincs, hiányolja?
Tudom, mindig vitatéma volt, hogy nem mindenki látta, nem mindenki kedvelte, de ez a kérdés főként azokhoz szól, akik látták/látják a 3D hatást.
Eredeti lemezes változatokat néztél/nézel vagy letöltött verziókat? Van még egyáltalán 3D képes lejátszó? (A mi HiFi Yamaha Blu-ray lejátszónk nem hajlandó a 3D-s filmeket lejátszani, mert netes kapcsolat miatt a frissítések már nem engedik. Kiírja jogi és technikai okok miatt nem játszható 3D lemez.🙁 Így maradnak a letöltött verziók.)
Lejátszót még kapni, ami támogatja a 3D-t. Pl:
Tévét csak boltban láttam, anno a egy szemüveg nélküli 3D-s tévén a Gran Turismo 6 nekem nagyon tetszett, csak akkor még diák voltam, nem volt rá pénz, az aktív/passzív szemüveges tévék meg annyira nem fogtak meg.
Szemüveg nélkülit gaminghez a mai napig vennék, filmekhez szerintem annyit nem ad hozzá a 3D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!