Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nincsenek az amerikai...

Miért nincsenek az amerikai filmekben személyvonatok?

Figyelt kérdés

Amikor útaznak valahová, legyen az rövidebb távolság, vagy hosszabb, akkor mindig autóval mennek. Sosem láttam (vagyis akárhogy próbálom, de nem emlékszek ilyen filmre), hogy egy család, vagy egy ember felül a vonatra, és azzal útazna el akárhová. Kivétel, a városban közlekedő vonatok, amikor a szereplő felszáll rá, és csak egy pár megállót megy. Ilyen sok van.

Az is érdekes, hogy amikor egy tájat, egy helyet mutat, sosem látni személyvonat haladna el a távolban. Tehervonatot azt látni eleget. Mindig amikor meg kell állni a vasútnál, tehervonat jön. Személyvonatot sosem látni. Amikor vonattal útaznak valahová, azt mindig csak az adott városon belül teszik, sosem útaznak nagyobb távolságokat mondjuk pl. 500-100km-et.

Személyvonatot csak a városban lehet látni, városon kívül sehol. Erőst meg kell gondolkozzak, hogy eszembe jusson ilyen film, de semmi.

Miért nem látni az amerikai filmekben személyvonatot a városon,helyi közlekedésen kívül?

ma 12:25
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*1000km-et.
ma 12:26
 2/13 anonim ***** válasza:
Én láttam ilyen filmeket.
ma 12:35
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Lány a vonaton, Vészhelyzet, hogy csak kettőt említsek.

De Amerikában nem divat a tömegközlekedés, mindenki,mindig, mindenhova autóval mennek, erre vannak berendezkedve.

ma 12:40
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Mert a wc-re is autóval is mennek.
ma 12:40
 5/13 A kérdező kommentje:
:))))))))))))))))))))
ma 12:47
 6/13 anonim ***** válasza:
68%

Pénzvonat

Dobjuk ki anyut a vonatból

Transz-Szibéria

Gyilkosság az Orient expresszen

Száguldó erőd

Repülők, vonatok, autók

Túlélők viadala

Idegenek a vonaton

ma 13:05
 7/13 A kérdező kommentje:
Naná, hogy a vonatos filmekben vannak vonatok! Az űrhajós filmekben is vannak ürhajók, a kalózos filmekben meg hajók, háborús filmekben meg tankok...De én más átlagos filmekre gondolok, ahol nem a vonat van a középpontban. Érted? Te nekem ide CSAK ilyeneket soroltál fel. Hát akkor jóhogy van vonat benne!
ma 14:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Miért nincsenek olyan magyar filmek, amelyekben a család Cessnával megy horgászni?
ma 14:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűbb és olcsóbb autóval forgatni, mint vonattal.
ma 14:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Szeretem az Agymenők c. sorozatot, több részében is vonattal mennek ide-oda. Vagy tessék, most ugrott be, A kis szemtanú (Harrison Ford) c. film is azzal kezdődik. De ha még gondolkodnék biztos eszembe jutna jópár.
ma 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!