Tudnatok ajanlani sorozatokat az alabbiak alapjan?
Nagyon tetszett az Americans, a Breaking Bad, a Battlestar Galactica, a Big Bang Theory, Az atutazok. Roma.
Lattam a 24-et, Szuletett felesegeket, Homeland nem jott be, krimik nem jonnek be, Marwell nem tetszik, A botrany mar megvolt. Eroltetett vigjatekok nem jonnek be. Orvosi sorozatok felejtosek. Sok sorozatot lattam, nem sorolom fel az osszeset.
Szeretem ha nincsen tele bakival a sorozat, es nem csak a latvanyra megy. Az, amiben vagy egy jo otlet, kimerul 15 resz utan, de meg csinalnak 3 evadot hogy huzzak, az nem jon be. Ami el lett kaszalva hirtelen azt sem szeretnem nezni, mert uresseget okoz ha nem kerek a tortenet.
Inkabb drama, komolyabban elgondolkoztato, de azert ne legyen muvesz. Gyerekes sorozatok, pl. 100, meg Robinson csalad az urben vagy micsoda volt, azokat nem szeretnem nezni.
Tudtok javasolni valami jot? Itt a hideg tel, kell valami estekre meg a futogepre. :)
Koszi szepen minden konstruktiv javaslatot!
Nehéz napok egy Föld nevű bolygón
Mr Inbetween
Firefly
Lilyhammer
Reacher
Resident ALien
Narcos
Gomorra
Csillagközi szökevények
Androméda
Célpont: a Föld
Sötét angyal
Black mirror - ebben tuti nem fogsz csalódni. :)
Amik nekem "manapság" kellemes meglepetések voltak, a különböző játék feldolgozások. (Egyik játékkal sem játszom, de alapvetően gamernek tartom magam.)
Last of us
Fallout
Arcane
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!