Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnatok ajanlani sorozatokat...

Tudnatok ajanlani sorozatokat az alabbiak alapjan?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszett az Americans, a Breaking Bad, a Battlestar Galactica, a Big Bang Theory, Az atutazok. Roma.

Lattam a 24-et, Szuletett felesegeket, Homeland nem jott be, krimik nem jonnek be, Marwell nem tetszik, A botrany mar megvolt. Eroltetett vigjatekok nem jonnek be. Orvosi sorozatok felejtosek. Sok sorozatot lattam, nem sorolom fel az osszeset.

Szeretem ha nincsen tele bakival a sorozat, es nem csak a latvanyra megy. Az, amiben vagy egy jo otlet, kimerul 15 resz utan, de meg csinalnak 3 evadot hogy huzzak, az nem jon be. Ami el lett kaszalva hirtelen azt sem szeretnem nezni, mert uresseget okoz ha nem kerek a tortenet.

Inkabb drama, komolyabban elgondolkoztato, de azert ne legyen muvesz. Gyerekes sorozatok, pl. 100, meg Robinson csalad az urben vagy micsoda volt, azokat nem szeretnem nezni.

Tudtok javasolni valami jot? Itt a hideg tel, kell valami estekre meg a futogepre. :)

Koszi szepen minden konstruktiv javaslatot!

dec. 10. 15:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a Breaking Bad tetszett, akkor a Better Call Sault maximálisan ajánlom.
dec. 10. 15:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz napok egy Föld nevű bolygón

Mr Inbetween

Firefly

Lilyhammer

Reacher

Resident ALien

Narcos

Gomorra

Csillagközi szökevények

Androméda

Célpont: a Föld

Sötét angyal

dec. 10. 16:34
 3/11 Prókátor ***** válasza:
100%
Az előző néhány nagyon jó sorozatot sorolt fel! Én is megerősítem közülük egyiket másikat, például a Fireflay, Andromeda, Sötét angyal, stb. De kiegészíteném mindenképp a Babylon5 sorozattal! 6 évad, ami gyakorlatilag egyetlen sorozat. Ha olyan helyen keresel rá, akkor 7. évadként egy hozzá kapcsolódó, spin off sorozat, a Crusade szerepel, amit 1 évad után elkaszáltak. Valamint tartozik hozzá néhány mozifilm hosszúságú mellékfilm is, amiket nem kötelező megnézni, de nem is hiba. Viszont ezekkel nem jó kezdeni, hanem csak a sorozat után érdemes megnézni, mivel sok minden van, ami a sorozat nélkül nem lenne érthető.
dec. 10. 17:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Koszi, megvolt a Better Call Saul, A firefly is, meg az Ovezet is, jopar evadig. A Walking dead is megvolt a 6. kornyekeig, utana vicc lett az egesz. :( Megnezem a fentieket. Most a Bezzegszuloket talaltam kicsi szinesnek :)
dec. 11. 15:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Feketelista

A célszemély

Drót

Oz

Happy!

dec. 11. 16:06
 6/11 anonim ***** válasza:
The Leftovers
dec. 12. 07:40
 7/11 anonim ***** válasza:
The Bear
dec. 12. 07:42
 8/11 A kérdező kommentje:
A drot megvolt, koszi a tippeket. :)
dec. 12. 09:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Black mirror - ebben tuti nem fogsz csalódni. :)

Amik nekem "manapság" kellemes meglepetések voltak, a különböző játék feldolgozások. (Egyik játékkal sem játszom, de alapvetően gamernek tartom magam.)

Last of us

Fallout

Arcane

dec. 17. 03:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Koszi, Black mirror megvolt, fallout megvolt. :) tobbit megnezem meg.
dec. 17. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!