Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jó krimi sorozatok netflixen...

Jó krimi sorozatok netflixen vagy Maxon?

Figyelt kérdés

Írnátok jó netflixes magy maxos krimisorozatokat? Most tervezek előfizetni valamelyik streaming szolgáltatóra, és az elsődleges szempontom a választásban ez, mivel terveim szerint sorozatokat néznék. A legjobb az lenne, ha skandináv krimisorozat lenne.

Kérném, hogy ne IMDB meg filmkritikus oldalak értékelése alapján írjatok, hanem ha láttatok valami jót, akkor azt bátran. Fontos szempont számomra, hogy ne legyen 10+ évados a sorozat, vagy ha igen, akkor antológia legyen. Azért szeretem, ha max egy olyan 3-4 évad alatt megvan a megoldás.

A Trappedet a netflixen ismerem, azt mindenképpen megnézem majd. Plusz nem tudom tudjátok-e, de tervbe van netflixre a következő években egy Jo Nesbo - Harry Hole adaptáció. Kiváncsian várom, de sajnos a Hóember filmből kiindulva nem túl bizakodóan.

dec. 10. 07:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Max:

- Sherlock. BBC, Bennedict Cumberbatch vagy hogy kell írni. Zseniális sorozat, minden része kiváló (bár a végével nem vagyok kibékülve)

- C. B. Strike. Rowling krimi könyvei alapján készült sorotat, nem ér fel a könyvekhez, első sorban azokat ajánlom, de kiváló alkotás.

- A mentalista. CBS, pontosan ugyanaz a színvonal mint a Castle, CSI meg s többi hasonló. A világot nem váltja meg, de szerintem kifejezetten szórakoztató, a főhőst pedig imádom.

Netflix:

- Törbe ejtve (knives out). Nem sorozat, hanem egy 2, nemsokára 3 részből álló egész estés film, de főleg az első rész annyira pofátlanul zseniális hogy muszáj volt ideirnom. Mindenképpen nézd meg ha még nem láttad, a modern krimi egyik legjobb alkotása.

dec. 10. 08:29
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm
dec. 10. 08:33
 3/6 anonim ***** válasza:

A Trappedet akartam ajánlani, ami nem skandináv, hanem izlandi, de nagyon szeretem, viszont most látom, hogy már nincs a Netflixen, nagyon szomorú vagyok. Viszont van még Disappearance, Deadwind, Bordertown, Katla, Equinox.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

dec. 10. 09:59
 4/6 anonim ***** válasza:

A The Snow Girl is van Netflixen, az is nagyon jó:

[link]

dec. 10. 10:01
 5/6 Kedves Vezető ***** válasza:
Eastowni rejtélyek (Max)
dec. 10. 10:20
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
dec. 10. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!