Mi a címe ennek a 2. világháborús szerelmi drámának ?
Figyelt kérdés
A film középpontjában egy zsidó énekesnő van aki a volt férjével találkozgat, de a férje emlékezet vesztés miatt nem emlékszik rá, majd a végén vissza nyeri az emlékeit.dec. 8. 03:25
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm de nem ezt keresem, a Fekete könyv egy merőben más típusú és eseménydús film. Sajnos nem tudom mikori az amit keresek. Annyi infót tudok még megosztani róla hogy ez nem egy eseménydús film, a férfi házában játszódik talán a film 70%-a hogy beszélget egy nővel akiről kiderül hogy valójában az az ő "volt" felesége csak nem emlékszik rá. A nő pedig egy zsidó énekes vagy színész karakter a filmben, de ebben nem vagyok biztos sok sok évvel ezelőtt láttam.
dec. 8. 04:29
3/4 anonim válasza:
Jó eséllyel a Phoenix bár c. filmet keresed- [link]
4/4 A kérdező kommentje:
Igen ez az a film nagyon köszönöm.
dec. 8. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!