Ha lenne lehetőséged elkészíteni a saját horrorfilmedet, akkor mi lenne az?
Figyelt kérdés
Nem muszáj saját ötletnek lennie. Azt talán jobb nem is leírni.
De pl. ha adaptálnál vagy remakelnél valamit vagy folytatást készíténél vagy mást dolgot vinnél tovább, ami ihletet adott.
dec. 6. 14:05
A kérdező szavazást indított:
saját, eredeti ötletem lenne
adaptálnék egy regényt vagy novellát, ami eddig még nem volt
egy korábbi horrorfilmet gondolnék újra (remake) vagy máshogy készítenék el egy már létező adaptációt
folytatást készítenék egy horrornak, mert van egy vízióm annak a horrornak a jövőjéről
egy rövidfilmet vennék alapul, ami nagyon tetszett, de megvan róla a saját elképzelésem
más lenne a forrás (igaz sztori, legenda, stb.), de nagy részben saját ötlet lenne
máshogy csinálnám, esetleg leírom:
11 szavazat
1/3 Gál Gábor 2024 válasza:
Én egy sima utazós gasztrovlogot képzeltem el, ahol a vlogger egy olyan helyre megy, ahol embereket esznek, de ugyanúgy viselkedik, mintha csirkét enne.
2/3 Senior Séf válasza:
Nem csinálnék horrorfilmet. Arra minden kockát kár pazarolni. Itt nyihog mindenki, hogy milyen szar élete van, akkor ne horrorba meneküljön belőle.
3/3 anonim válasza:
2
A kommentedre volt kár a netet pazarolni.
Saját ötletet csinálnék. Egy hosszú franchise-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!