Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Volt olyan film(ek) az életete...

Volt olyan film(ek) az életetekben, hogy akkora lelki traumát, megrázkódtatást okozott, hogy többé nem tudtátok megnézni?

Figyelt kérdés
Legyen szó akár szerelemről, tragédiáról, gyerekbántalmazásról.

tegnap 07:46
 1/7 Kedves Vezető ***** válasza:
Motel
tegnap 07:50
 2/7 anonim ***** válasza:

- Saló avagy a Szodoma 120 napja

- Visszafordíthatatlan

tegnap 08:20
 3/7 anonim válasza:
100%

Három van, amit felsorolok, és a végéről kezdem!

3.Nap fia, hold lánya.

Ez egy északi négyrészes Norvég sorozat volt, a 90-es években. Egy fiatal lányról szól, akit a film legvégén lefejeztek, mert más fiúba volt szerelmes, és önvédelemből megölte az agresszív férjét.

Ennek ellenére sajnos nem kegyelmeztek neki, és az emberek is csak a hóhért buzdították,már akkor is tele volt a szívük gonoszsággal. Nekem biztosan nem lett volna szívem lefejezni egy ilyen gyönyörű teremtést. Pedig még megmenthették volna az életét, ez az 1740-es években játszódott Norvégiában, igaz történet alapján.

2.Árvácska!Azt hiszem ezt a filmet sokmindenkinek kell bemutatni. Sajnos igaz történet volt, és azidőtájt nagy divat volt főleg vidéken a gyerekbántalmazás.Ha a könyv szerint forgatták volna le a filmet, nem biztos, hogy mégegyszer végignéztem volna.

1.Aurore.

A legdurvább film számomra, egyszer néztem meg, többet sem! Egy 8-10 éves kislányról szól a film, akit az apja, de legfőképpen a mostohaanyja veri, kínozza naponta. Ez a kanadai film, ami szintén igaz történet alapján játszódik,szigorúan csakis erős idegzetűeknek ajánlott. 1900-as évek elején vagyunk, és a kislány végül a súlyos alultápláltságba,vérmérgezésbe halt bele. És a testvérei is borzadva nézték, de nem mertek beleszólni, mert féltek ők is!

A szülőket természetesen letartóztatták, és sok év börtönre ítélték őket.

Bár mindhárom film valós történet alapján készült, de egyformán nyomasztóak!

tegnap 08:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Van egy műfaj, amiből köszönöm, nem kérek. Ez a horror.

Olyan, amelyik mélyen hatott rám, és soha többé nem akarom újra megnézni, nincs. De az (eredeti) Esküvő után hagyott bennem komoly nyomokat. Az Élet szép is ilyen.

tegnap 09:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Saló avagy a Szodoma 120 napja

Szerb film

tegnap 09:26
 6/7 anonim ***** válasza:
X-akták Irresistible/Az ellenállhatatlan. Gyerekként láttam ezt a részt, nem kellett volna, azóta is irtózom tőle.
tegnap 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:
A kérdést olvasva egyetlen film címe ugrott be azonnal, és a hsz-t olvasva látom hogy másnak is... ez az Árvácska c. magyar film, amely nyers, őszinte és kegyetlen. Elképeszt, sokkol az a fajta kegyetlenség, barbár érzéketlenség, ami a kisgyermek felé irányul! Mai szemmel számomra felfoghatatlan mindez, bár azt is tudom hogy más kor, más viszonyok, de mégis úgy érzem hogy minderre nincs, nem lehet mentség.
tegnap 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!