Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a kedvenc vígjáték...

Melyik a kedvenc vígjáték sorozatotok?

Figyelt kérdés

Szerintem a legnagyobb sitcomok: Jóbarátok, Kég pasi meg egy kicsi (abszolút kedvenc) és Agymenők...

Nektek melyik a kedvenc, akár kifejtéssel is. Negatív vélemenyeket nyugodtan tartsátok meg magatoknak...

ma 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Agymenok 😀
ma 18:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Kedves első, adtam zöldet ha kifejted adok még egyet...😀
ma 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:

A Jóbarátok, és a Két pasi meg egy kicsi (amíg Charlie Sheen volt benne!) az első 2 nagy kedvenc vígjáték sorozat nálam is.

Viszont nekem a harmadik favorit A nevem Earl. Az első 2 évadát nagyon szeretem a mai napig. A 3. és 4. évad is szórakoztató, de kicsit gyengébbnek éreztem az első 2-höz képest, ráadásul...

SPOILER!!!:

...sajnos a vége befejezetlen maradt a 4. évadnál, amit nagyon sajnáltam, mikor megnéztem. De ettől függetlenül is csak ajánlani tudom, szerintem így is egy átlagon felüli vígjátéksorozat.

Negyedik helyként még a Dokik c. sorozatot mondanám, egy időben sokszor néztem és kifejezetten lekötött és szórakoztatott. Ráadásul elég sok évadja is van. Viszont ha jól emlékszem, az utolsó évadok között voltak epizódok, ahol hirtelen lecserélődtek a főbb szereplők. Emlékszem, onnantól viszont nem tetszett.

ma 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy rém rendes család- könnyem csordul a nevetéstől

Agymenők

Jóbarátok- ami Chandler és Joey párosa miatt az egyik leg humorosabb sitcom

de szerettem még a Rcjy Gervais - Futottak még és az Office c. sorozatokat.

bónusz- A Fekete Vipera

ma 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!