Taxi című filmmel kapcsolatban meg tudná válaszolni néhány kérdést?
Figyelt kérdés
Először is (bár a filmekből nem derül ki, de hátha valahol lehet olvasni róla) Daniel miért váltotta le a 4. részben a Peuget 406-ot 407-re? Értem én hogy a filmbe kellett valami újítás, de megemlíthették volna. A másik kérdésem pedig (bár sugárba hányós az 5. rész, nem is tudtam végig nézni) lehet tudni hogy végül mi lett Daniellel és Emiliennel? Oké, talán Emilien maradhatott a rendőrségnél, de Daniel felhagyott volna a Taxizással? Mert ugye az 5. részben valahol (ki tudja miért és hol) megtudhatjuk hogy máshoz került az autó, valami távoli sivatagos helyen. Marion Cotillard, aki Lily szerepét alkotta már nem vállalta a 4. részt de legalább azt megmagyarázták. Daniel elmondta, hogy Párizsba utazott, mert át szeretné alakítani a garázst. Így hogy ezt tudjuk, nincs az emberben hiányérzet, mert bele van építve a sztoriba és nem csak úgy eltűnt. A taxival kapcsolatban miért nem lehetett elhinteni egy kis infómorzsát? Elvégre szinte az van a központban. Lehet erről tudni bármit is?ma 12:08
2/2 anonim válasza:
bzmeg én most tudtam meg, hogy van taxi 5 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!