Taxi című filmmel kapcsolatban meg tudná válaszolni néhány kérdést?
1-es: Köszi szépen a linket. Nem is tudtam hogy ezt így elmondják a filmben. Bár kicsit szürrealisztikus, hogy Emilien ott hagyja a rendőrséget, hiszen korábban elmondta hogy az az élete. Azt sem tudom hogy jön képbe, hogy Daniel pont Miamiba költözne. Lily a 4. részben még a lakberendezésen dolgozott. (Jó, tudom azóta eltelt néhány év és valahogy ki kellett iktatni a szereplőket és ez így sikerült.) Köszi még egyszer! Ez meglepett.
2-es: Már nagyon régóta de amennyit én láttam... hát nyilván nem fogok tanácsokat hogy ne nézd meg mert fos, de Daniel és Emilien nélkül borzalom. Lehetett volna ebből csinálni egy totál más filmet, ami talán még jó is lenne, mert így a Taxi folytatásával hiányérzetet kelt az emberben. Csak az első négy rész megerőszakolása az egész.
3-as: Igen, ezt jól tudom én is, írtam is hogy gondolom kellett az újítás. Én nem erre gondoltam, hanem hogy a filmben egyszer sem említik, hogy mi lett a 406-ossal. Ugyanúgy folytatódik a sztori mintha le sem cserélte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!