Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Taxi című filmmel kapcsolatban...

Taxi című filmmel kapcsolatban meg tudná válaszolni néhány kérdést?

Figyelt kérdés
Először is (bár a filmekből nem derül ki, de hátha valahol lehet olvasni róla) Daniel miért váltotta le a 4. részben a Peuget 406-ot 407-re? Értem én hogy a filmbe kellett valami újítás, de megemlíthették volna. A másik kérdésem pedig (bár sugárba hányós az 5. rész, nem is tudtam végig nézni) lehet tudni hogy végül mi lett Daniellel és Emiliennel? Oké, talán Emilien maradhatott a rendőrségnél, de Daniel felhagyott volna a Taxizással? Mert ugye az 5. részben valahol (ki tudja miért és hol) megtudhatjuk hogy máshoz került az autó, valami távoli sivatagos helyen. Marion Cotillard, aki Lily szerepét alkotta már nem vállalta a 4. részt de legalább azt megmagyarázták. Daniel elmondta, hogy Párizsba utazott, mert át szeretné alakítani a garázst. Így hogy ezt tudjuk, nincs az emberben hiányérzet, mert bele van építve a sztoriba és nem csak úgy eltűnt. A taxival kapcsolatban miért nem lehetett elhinteni egy kis infómorzsát? Elvégre szinte az van a központban. Lehet erről tudni bármit is?

nov. 26. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:
nov. 26. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:
bzmeg én most tudtam meg, hogy van taxi 5 is.
nov. 26. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
"a Taxi-filmek ikonikus, 1996-os Peugeot 406-osa, ami három mozifilmet is kiszolgált. Ez a típus azonban a 2007-ben mozikba kerülő Taxi 4 idejére már picit elavultnak számított, így a márkahű készítők lecserélték inkább az áramvonalasabb Peugeot 407-esere" (port.hu)
nov. 26. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Az 5. részt még nem láttam, tényleg annyira rossz, hogy "sugárban hányós"?
nov. 26. 15:47
 5/5 A kérdező kommentje:

1-es: Köszi szépen a linket. Nem is tudtam hogy ezt így elmondják a filmben. Bár kicsit szürrealisztikus, hogy Emilien ott hagyja a rendőrséget, hiszen korábban elmondta hogy az az élete. Azt sem tudom hogy jön képbe, hogy Daniel pont Miamiba költözne. Lily a 4. részben még a lakberendezésen dolgozott. (Jó, tudom azóta eltelt néhány év és valahogy ki kellett iktatni a szereplőket és ez így sikerült.) Köszi még egyszer! Ez meglepett.

2-es: Már nagyon régóta de amennyit én láttam... hát nyilván nem fogok tanácsokat hogy ne nézd meg mert fos, de Daniel és Emilien nélkül borzalom. Lehetett volna ebből csinálni egy totál más filmet, ami talán még jó is lenne, mert így a Taxi folytatásával hiányérzetet kelt az emberben. Csak az első négy rész megerőszakolása az egész.

3-as: Igen, ezt jól tudom én is, írtam is hogy gondolom kellett az újítás. Én nem erre gondoltam, hanem hogy a filmben egyszer sem említik, hogy mi lett a 406-ossal. Ugyanúgy folytatódik a sztori mintha le sem cserélte volna.

nov. 26. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!