Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Arcane animációs sorozat...

Az Arcane animációs sorozat mennyire woke?

Figyelt kérdés

Mindenhol agyondicsérik a sorozatot, főleg az első évadot. Nekem képek alapján meg full leszbikus shownak tűnik, mennyire van fókuszban a leszbikusság egy tízes skálán?

A játékot abszolút nem ismerem

nov. 24. 16:44
 1/9 PMC Wagner ***** válasza:
78%
nem nevezném wokenak, egyáltalán nem azon van a hangsúly hál istennek, így nem rossz sorozat az
nov. 24. 17:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha én ilyen érzékeny lennék, tuti nem nézném meg. Majdnem minden szereplőre rá lehet húzni valamilyen szempontból hogy woke (bár manapság már nem is igazán tudom hogy mire használják ezt a szót az emberek, mert az ég világon mindenre rá van húzva) és a történet maga is az elnyomás következményeiről szól.

De még szerencse hogy nem vagyok ilyen, mert ez az egyik legjobb, legmenőbb, legjobban megírt animációs sorozata világon.

nov. 24. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:
26%

A woke-ság abban nyilvánul meg benne, hogy a szereplők többsége nő, akik közül ketten leszbikusok és összejönnek a végére. A mai sztenderdhez képest bőven elviselhető.

Elkezdted már nézni?

nov. 25. 00:20
 4/9 anonim ***** válasza:
12%

A második évadban már nincs is olyan fehér, heteroszexuális férfi szereplő, aki releváns lenne a történet szempontjából.

Abszolút "woke", viszont ez a többségnek fel sem tűnik, mert annyira jó a sorozat.

nov. 26. 12:21
 5/9 anonim válasza:
100%
Kit érdekel a leszbi vonal? Egy zseniális sorozat, csak ajánlani tudom mindenkinek!
nov. 27. 08:55
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
@4 Jayce-re és Viktorra emlékszel? Az univerzum sorsa múlt rajtuk. A csatára is miattuk került sor.
nov. 27. 23:19
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

#6 Emlékszem...

[link]

Most az, hogy *azt*. jelenetet ki hogy értelmezi, vagy értelmezi félre, tökmindegy, de Jayce még csak nem is fehér...

De oké, akkor az egyetlen releváns fehér férfi (viktor) a legveszélyesebb "ellenség". Így jobb?

nov. 27. 23:46
 8/9 A kérdező kommentje:

Engem érdekel. Már baromira unom, hogy alig tudok olyan filmet vagy sorozatot nézni amibe ne lenne középpontban egy erős leszbikus nő és a férfiak (főleg fehérek) ne lennének komplett hülyének vagy gonosznak bemutatva

dec. 1. 07:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Wokenak woke, de ez most semmit nem vesz el a történetéből, sem a karaktereiből a szexuális irányultságuk.
dec. 2. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!