Az Arcane animációs sorozat mennyire woke?
Mindenhol agyondicsérik a sorozatot, főleg az első évadot. Nekem képek alapján meg full leszbikus shownak tűnik, mennyire van fókuszban a leszbikusság egy tízes skálán?
A játékot abszolút nem ismerem
Ha én ilyen érzékeny lennék, tuti nem nézném meg. Majdnem minden szereplőre rá lehet húzni valamilyen szempontból hogy woke (bár manapság már nem is igazán tudom hogy mire használják ezt a szót az emberek, mert az ég világon mindenre rá van húzva) és a történet maga is az elnyomás következményeiről szól.
De még szerencse hogy nem vagyok ilyen, mert ez az egyik legjobb, legmenőbb, legjobban megírt animációs sorozata világon.
A woke-ság abban nyilvánul meg benne, hogy a szereplők többsége nő, akik közül ketten leszbikusok és összejönnek a végére. A mai sztenderdhez képest bőven elviselhető.
Elkezdted már nézni?
A második évadban már nincs is olyan fehér, heteroszexuális férfi szereplő, aki releváns lenne a történet szempontjából.
Abszolút "woke", viszont ez a többségnek fel sem tűnik, mert annyira jó a sorozat.
#6 Emlékszem...
Most az, hogy *azt*. jelenetet ki hogy értelmezi, vagy értelmezi félre, tökmindegy, de Jayce még csak nem is fehér...
De oké, akkor az egyetlen releváns fehér férfi (viktor) a legveszélyesebb "ellenség". Így jobb?
Engem érdekel. Már baromira unom, hogy alig tudok olyan filmet vagy sorozatot nézni amibe ne lenne középpontban egy erős leszbikus nő és a férfiak (főleg fehérek) ne lennének komplett hülyének vagy gonosznak bemutatva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!