Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe ennek a viva-tv-n...

Mi a címe ennek a viva-tv-n menő "sorozatnak"?

Figyelt kérdés

Az van benne, hogy jön minig egy hétköznapi csaj, és adnak neki smink, öltözködési, meg hajtippeket, és át is alakítják..

Viva trnedre gyanakodtam, de nem mert néztem műsorban, és csak 5 perces adásideje van, ez pedig sokkal több shzokott lenni.

2010. nov. 5. 15:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Randikommandó?

Elvileg ha láttad, akkor a címe ki van írva valamelyik sarokban a futó műsornak a zenecsatornákon. Másrészt két jelenet közötti átfedő videónál vagy a reklámok előtti-utáni vágásban pont a randikommandó szó van kiírva.

2010. nov. 5. 17:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Sztem nem az, mert nem találkozik utánna senkivel, csak megkérdezik ,hogy tetszik.e az új külseje, meghogy megtartja-e majd a hétköznapokban ezeket....
2010. nov. 5. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!