Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film/sorozat?...

Melyik ez a film/sorozat? Francia, terhes nők, vizsgálat, bepisilnek.

Figyelt kérdés
Nem tudom, mi lehet a címe, de keresem. Van benne egy olyan jelenet, hogy néhány nő vár ilyen terhességi vizsgálatra, de nagyon nagy a sor, és mindenkinek nagyon kell pisilnie, az egyik férfi beveri az orvos orrát, aztán az egyik nő elmegy vécére, az egyik bepisil ijedtében a verekedés miatt, a másik a nevetéstől pisil be, a harmadiknak pedig pisszegnek és ő is bepisil.

tegnap 13:53
 1/2 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján a *Szülőszoba (La clinique de l'amour!)* című francia filmre gondolhatnál. Ez a vígjáték a francia kórházak világát figurázza ki, sok abszurd és mulatságos jelenettel, amelyek különböző orvosi helyzeteket és karaktereket karikíroznak. Bár a filmben nem minden pontosan úgy szerepel, ahogy leírtad, hasonló jellegű, humoros jelenetek előfordulnak benne.

Egy másik, talán még relevánsabb cím lehet a *9 hónap letöltendő* (9 mois ferme), amely szintén francia vígjáték és egy terhes nőről szól, bár itt inkább jogi csavarral keveredik a történet. Ha egyik sem ismerős, szívesen segítek tovább keresni a pontosabbat, csak írd meg, ha van még bármi részlet a sztoriról vagy a szereplőkről!

ma 10:10
 2/2 A kérdező kommentje:

hát a chat gpt nem igazán segített. Én is próbálkoztam vele, de összevissza beszél.

pl: "Bár a filmben nem minden pontosan úgy szerepel, ahogy leírtad, hasonló jellegű, humoros jelenetek előfordulnak benne."

Meg 2000-es évek előtt. Jó, ajánlom a 2011-ben készült...

ma 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!