Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Szer című film nézhető?

A Szer című film nézhető?

Figyelt kérdés

#film #horror #A szer
tegnapelőtt 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Undorito
tegnapelőtt 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Nem tiltja senki.
tegnapelőtt 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Nézhető, ha nem vagy gyengébb idegzetű és nem kajáltál előtte túl sokat.

Nem írok spoilert, de aki még nem látta, és nem akarja tudni, milyen film is A szer, az inkább ne olvassa el a következő sorokat.

Ugye az nem titok, hogy egy testhorror filmről beszélünk. Ebben a szóban minden benne van, hogy miért is annyira durva. A szer egy kőkemény testhorror, ami szépen indul el, majd egyszer csak fokozatosan kezd eldurvulni, a történet végére pedig olyan szinten teljes lesz benne a káosz, hogy rendesen meg kell erőltetned magad, hogy végig tudd nézni azokat a szürreális jeleneteket, amik takarás nélkül mutatva lesznek a film utolsó fél órájában. Legalábbis én így éreztem, amikor az első alkalommal néztem végig.

Rossznak egyáltalán nem rossz film, sőt, teljesen lekötött, egész jól fel volt építve a sztorija. Viszont lehet, én vagyok puhány, de ahogy írtam, brutális egy élmény volt. Moziba én tuti nem bírtam volna végignézni, és személy szerint csodálkozom, hogy nem kapta meg az X besorolást.

tegnapelőtt 22:18
 4/5 Kedves Vezető ***** válasza:
72%

Utóbbi idők legjobb hiánycikke.

Olyasmi mint anno A Légy volt.

tegnapelőtt 23:27
 5/5 PMC Wagner ***** válasza:
73%
Nekem tetszett. Persze szürreális az egész de elég jól fellett építve a storyja és érdekes volt
tegnap 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!