Emlékszik még valaki olyan filmre, aminek az a címe, hogy A nap fia, a hold lánya?
14 - 15 évesen láttam ezt a 4 részes sorozatot, asszem valami északi film lehet, valószínűleg Norvég. Egy nőt, akit a filmben Brite-nek hívtak a film végén lefejezték háztasságtörés, vagy gyilkosság miatt, ezt pontosan nem tudom már. A 4. részben vitték el a nőt a barátjával együtt a börtönbe, ahol vasláncokkal megbéklyózták kezüket - lábukat , és meg is kinozták őket. Annak idején Magyar szinkronnal láttam ezt a filmsorozatot, és elég nagy nyomasztó hatást tett rám, mert hát ugye elég szomorú a történet vége, sajnos nem kegyelmeztek neki! Megtaláltam egyébként mint a 4 részt a neten, de sajnos Norvég nyelven van valamennyi epizód. Magyarul sajnos nincs fent a neten, pedig határozottan emlékszem, hogy a papnak a magyar hangja Papp János volt.
Régen láttam már, több mint 30 éve, és jó lenne újra megnézni, mert legalább megérteném a teljes történetet. De így csak foszlányaim vannak belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!