Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A csíkos pizsamás fiút már...

A csíkos pizsamás fiút már megnézheti a 14 éves lányom? Nagyon szeretné, de nekem kicsit nyomasztó.

Figyelt kérdés

#film #lány #csíkos pizsamás fiú
ma 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze hogy megnézheti. Nem tudom most hogy van, de a mi időnkben a XX.századi történelem nyolcadikos tananyag volt. A Holokauszt is ide tartozik, XX.századi történelem. Igen, nyomasztó. De ha belegondolsz, a történelem sosem volt rózsaszín vattacukorfelhő.

Hadd nézze meg, és utána beszélgessetek sokat.

ma 12:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Te ismered a lányodat, te tudod, hogy mennyire érzékeny, mennyire viseli meg a téma. Személy szerint nem értek egyet a gyerekek túlféltésével és azzal, hogy minden kellemetlentől meg kellene kímélni őket, de ez legyen a te döntésed.

(Én ennél fiatalabb koromban olvastam a 290-es számú auschwitzi fogoly című könyvet, ami ennél sokkal durvább, de én kissé koraérett voltam.)

ma 13:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem féltem őt túl :)

Ő is azért eléggé koraérett (idén nyáron, amikor még nem töltötte be a 14et Viskót, Vidd Hírét az Igazaknak és Alkimistát olvasott. Nem mondom hogy nem neki való, de az ő korában Leinr Laura van. Jó mondjuk ő azt is előbb olvasta :D)

Visszatérve a témához, nem nagyon tudom eldönteni, mert ilyenkor nagyon meg akarja nézni, aztán meg ott nyöszörög, hogy anya ez szomorú.

ma 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor megkérdezheted, hogy "lányom, mit vártál, meleg hógolyót?"
ma 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!