Erre gondolsz? 2 évad után kaszálták vagy nem rendelték be. A vetítési dátum lezárt, ami arra utal hogy véget ért. Folytatás esetén csak annyit írnának, hogy "2020- ", nem azt hogy "2020-2022":
"Since that event, one of the show’s main stars recently confirmed that there are no plans for a third season, either. In response to an Instagram question, Laurence Rupp suggested our reporting thus far continues to be the case. When asked about a third season, the actor responded, “Unfortunately, there will be no third season soon…”"
Igen erre a sorozatra gondoltam. Tehát valószínű nem lesz folytatás?
nov. 5. 16:09
3/7 anonim válasza:
Netflix nem adott ki hivatalos nyilatkozatot róla. De ha az egyik főszereplőnek van annyi rálátása és belső infója, hogy ki merje írni a netre, hogy belátható időn belül nem lesz harmadik évad, akkor ott már esélyesebb, hogy később sem rendelik be. Ha stabil, jó nézettsége lett volna, akkor egyből kérik a folytatást.
nov. 5. 16:12
4/7 A kérdező kommentje:
Elég pozitív visszajelzéseket kapott, ahogyan olvastam, ezért volt furcsa az egész nekem.
Meg persze a 2. évad utolsó epizódja folytatást hagyott maga után.
nov. 5. 16:14
5/7 anonim válasza:
Volt pozitív visszajelzés?
Tudtommal a 2. évad botrányos lett azzal, hogy otthagyták a sorozatot a történelem szakértő tanácsadók. Annyira elegek volt, hogy még saját videót is csináltak róla:
Na erre én is kíváncsi vagyok. A végét egyszerűen nem tudtam például értelmezni, hogy ott kit akartak győztesnek kihozni. De egyébként ott bőven lezárulhat a sorozat, mert a történelem úgy van, hogy ott a büntető hadjáratba a Germanicus meg a Tiberius leszámoltak a germán törzsekkel Arminiust meg amikor túl nagyra nőtt a hatalma akkor megölték a "sajátjai" (A germánok)
nov. 9. 23:44
7/7 anonim válasza:
5 De egyébként én is sok pozitív visszajelzést hallottam róla. Port.hun 8as IMDBn 7.2 - es értékelése van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!