Mi lehet a címe?
Figyelt kérdés
Nagyon kérlek segítsetek!
2012-2014 között láttam ezt a mesefilmet a Boomerangon. Ekkor én 4-6 éves voltam. Édesanyám mindig ilyen déli 12 körül hozott el az oviból, mert akkor ment a TV-be (erdélyi vagyok) és nagyon szerettem nézni. Arra emlékszem, hogy rendes emberek voltak a szereplők és nem mesefigurák. A nők ilyen szép nagy báli ruhákban voltak (rózsaszín, sárga…) Emlékeim szerint nem beszéltek az emberek, csak ilyen hangokat adtak ki. Emlékszem még egy kis kertes házikóra is. Sajnos több infóm nincs. Már mindenhogyan rákerestem, megnéztem nagyjából a ‘12-es Boomerang archívumokat és a Chat gpt-től is kérdeztem, de semmi. Nagyon-nagyon remélem, hogy tudtok nekem segíteni. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!❤️
nov. 3. 13:00
1/2 anonim válasza:
Én is a Boomerangon nőttem fel, de nagyon nem rémlik, hogy lett volna egy olyan mese, hogy valós emberek lettek volna a főszereplők és nem beszéltek. Ha meg van melyik volt írd már ide a címét, mert nagyon kiváncsi vagyok.
2/2 anonim válasza:
Emlékszel belőle bármi egyéb részletre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!