Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szeretnek az emberek...

Mit szeretnek az emberek annyira a horrorfilmeken? Szeretnek félni, vagy titokban szurkolnak a gyilkosnak? Nem értem!?

Figyelt kérdés
okt. 29. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Adrenalin, es talan valamennyire a sajat hataraink megismerese
okt. 29. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek félni, kontrollált keretek között.
okt. 29. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Én sem értem. Én nem bírnék megnézni egyet sem.
okt. 29. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretek félni és szeretem a horrorfilmek hangulatát (ami többnyire sötét, borongós, netalán esős, erdős, ködös - a krimiket is ezért szeretem). Plusz vannak érdekes történetek szellemekről, démonokról, paranormális jelenségekről, ufókról, stb. És talán tényleg az adrenalin az egyik mozgatója, ebbe még nagyon nem gondoltam bele.
okt. 30. 05:00
 5/5 anonim ***** válasza:

én nem a félelem miatt nézem, hanem a misztikum miatt (szörnyek stb), morbid jelenetek miatt, ha netán látok róla egy olyan jelenetet ami hihetetlennek tűnik, amit gondolni se mertem volna, vagy csak szimplán kíváncsivá tett az előzetes, hogy mi lesz a sztori

persze 99%-ban mindig megbánom, hogy megnéztem a horror filmet, mert mindegyik egy kalapszar, várom mindig a jó csavart, vagy jó sztorit, vagy akciót, bármit, de szerintem mindegyik elég gyenge, 1-2 volt amire azt mondtam, hogy ez nem rossz

okt. 30. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!