Film, ami régen nem tetszett aztán idővel a kedvencetek lett?
Figyelt kérdés
Írhattok többet is.
Nekem a kedvenc filmem az "Apokalipszis most". A hosszú változatot láttam gyerekként, vontatott volt, pedig már akkor is szerettem a nehezebb filmeket. Fiatalon újra megnéztem, csak részben tetszett. Most közel 40 évesen ismét megnéztem a rövid verziót és egyenesen imádtam minden percét.
okt. 27. 17:09
1/6 Kedves Vezető válasza:
Kedvencem nem lett, de idővel, ahogy korosodtam, konkrétan mostanában megnéztem az Alien 3 rendezői változatát', és elég jónak tartom már azt a részt, a maga bezárt , kilátástalan , zord hangulatával.
2/6 anonim válasza:
Nekem az In Bruges volt ilyen. Első alkalommal mikor láttam, valószínű fura hangulatban voltam és nem is voltam elég idős hozzá. Egyáltalán nem tetszett akkor.
Tavaly, 30 évesen megnéztem újra és az egyik legzseniálisabb filmnek tartom.
3/6 Senior Séf válasza:
Az élet túl rövid (és túl keskeny D) ahhoz, hogy egy filmet többször is megnézzek.
4/6 anonim válasza:
Ha valami korábban nem tetszett, akkor többet nem nézem meg.
Ergo: lehetőség sincs arra, hogy változzon a véleményem.
5/6 A kérdező kommentje:
3-as és 4-es: ha ennyire nincs időtök, fölösleges válaszokra miért pazaroljátok?
tegnapelőtt 13:02
6/6 anonim válasza:
#4 vagyok.
Olvasd, értelmezd.
Talán meni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!