Hogy Tanulhatok meg Tünde Nyelven beszélni?
Figyelt kérdés
A betűket már ismerem meg hogy hogy írják meg hasonlok..De én a kiejtést szeretném megtanulni hogy hogy kell kiejteni a szavakat...2010. nov. 4. 17:43
11/14 anonim válasza:
Tudjátok, mi magyarok megérdemeljük a sorsukat... amint valakinek van egy jó ötlete, vagy lelkesedni kezdene, rögtön jön a sok okos, aki lebeszéli róla, és elkezd huhogni, meg fikázni, ahelyett, hogy támogatná az ötletet.
Miért kell mindig valami értelmeset csinálni, vagy minden dolognak határozott, hasznos céllal rendelkezni.
Hétvégén beb*szni és okádásig inni sem túl értelmes, mégis rengetegen csinálják...
12/14 anonim válasza:
off(bocsi):szerintem jó ötlet...már csak a szórakozás kedvéért is.engem is érdekel ez a tünde nyelves-dolog,de legfeljebb az írása...
13/14 anonim válasza:
Legalább valami ritka, de létező nyelv lenne. Fontos az is, hogy beszélgetni tudjál anyanyelvi szintű tudó beszélőkkel. Azt a nyelvet, amit nem használsz, elfelejted. Képzeld azt, hogy a tünde nyelv az mondjuk angol. :) Én inkább kitalálnék valami halandzsát és ráfognám, hogy tünde nyelv volt, ha villogni akarnék vele :). Az írása azonban tényleg szép. Titkosírásnak több értelme van/lenne, nem? Mondjuk a tünde nyelv abc-jét kicsit átalakítod, aztán balról jobbra írod...Némely filmes mesterséges nyelv jóval bonyolultabb az eszperantónál, sőt az angolt lepipálja. Azoknak is igaza van végülis, akik javasolják. Én is azt mondom inkább tündét, mint semmit. Kiszel Tündét érdemes kérdezni erről! Legyen kiszeltünde nyelv, az ABC, d-vel kezdődne Donatella miatt!
14/14 anonim válasza:
Mondjátok itt, hogy semmi értelme megtanulni. Ami igaz is, de ha valaki meg szeretné tanulni ne vegyétek már el a kedvét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!