Az Apple Tv filmek és sorozatokhoz nem készülnek magyar szinkronok?
Sajnos nem. Az Apple számára nem elég nagy piac a magyar hozzá, hogy az Apple TV tartalmakat szinkronizálják. Több költség és macera számukra, mint amennyi bevételt remélhetnek tőle.
Valószínűleg az is benne lehet, hogy Apple termékek Magyarországon nem annyira általánosan elterjedtek, mint Amerikában, így esélyes, hogy inkább fiatalok veszik, használják az AppleTV+, akik nagyobb eséllyel beszélnek angolul, így a szinkron hiánya is kevésbé zavarhatja őket.
Én mondjuk utálom a szinkront, így nekem nem hiányzik, de néhány jó sorozatot szívesen megmutatnék a szüleimnek, barátaimnak is, akik nem beszélnek nyelveket és ezért ők kimaradnak belőle.
Viszont pont a napokban láttam magyar tévén egy Disney+ reklámot, amiben angolul beszélt minden bevágott jelenet. Furcsa hogy ők nem szinkronosan reklámoznak. Pedig náluk úgy tudom, a legtöbb dolog szinkronos, így viszont félrevezető és rossz üzenetű a reklám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!