Kedvenc szereplő a Jóbarátokból?
Figyelt kérdés
Leírnátok a kedvenc szereplőtöket, és megindokolnátok, hogy miért pont ő? Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy ki, milyen szemszögből néz a karakterekre.
A válaszokat előre is köszönöm!
okt. 14. 09:58
1/7 anonim válasza:
A három férfi, mert ők tényleg viccesek, a nők nem.
2/7 anonim válasza:
Phoebe, olyan elvarázsolt, olyanokat mond, ami másnak eszébe se jutna. Őszinte, kimondja az alapvető igazságokat.
3/7 anonim válasza:
Joey szerintem a legjobb, illetve Chandlernek a szarkazmusa is tetszik. Ross szerencsétlen, a világon nincs még egy ilyen férfi, Rachel ugyanez nőben. Monica flúgos, elkeseredetten próbálkozik, Phoebe pedig olyan, mint egy hippi, aki nem tudja komolyan venni a dolgokat.
Persze, ez a saját véleményem, úgy gondolom, mindenkinek más és más tetszik egy-egy karakterben. Mindenki másik karaktert érez magához közel.
4/7 anonim válasza:
Chandler...laza , de mégis sokszor gátlásos, intelligens és szarkasztikus humor, Joey-val a párosuk, az egyik legjobb volt a sitcomok világából.
5/7 anonim válasza:
Chandler-t én is nagyon szeretem. Sose értettem, hogy miért volt szerencsétlen a csajozásban. Pont ilyen férfit szeretnék, okos, normálisan dolgozik, de közben nem unalmas, hanem vicces, jófej. Ráadásul nem csajozós, hanem hűséges, érzelmes.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Nekem a kedvenceim Chandler és Phoebe, a leglehetetlenebb helyzeteket is el tudják viccelni. Ez persze nem mindig pozitívum, de általában nagyokat szoktam nevetni rajtuk. A többieket is szeretem, Ross néha egy kicsit idegesít.
okt. 15. 15:04
7/7 anonim válasza:
Én kizárólag Joey meg Chandler miatt néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!