Mi szerintetek a Star Wars abszolút mélypontja?
Nekem a Skywalker kora. Nálam eléggé lehúzta az új trilógiát, pedig simán lehetett volna belőle valami, ha kap egy normális lezárást. Kylo Ren egy elég jó karakter lett, simán lehozhatta volna a főgonosz szerepét a végére, az előző részek is ebbe az irányba mentek, ahogy először vívódott, de aztán megölte az apját és ezzel teljesen átállt a sötét oldalra. Erre itt meg megtér, és előhúznak egy Palpatine-t inkább, ami már a legendákban is gáz volt. Kb. az egész film mintha szembe menne az előző két résszel, aztán a végére nem is jutunk sehova, kb. ugyanott tart minden, mint a 6. rész végén.
Sorozatok terén az Ellenállás volt borzasztó gagyi, de mivel az eleve a fiatalabb korosztályt célozta, ezért ezzel elnézőbb vagyok.
A 8. rész, elpazarolt idő. Ráadásul iszonyat csalódott voltam a moziban.
Egy Zsivány Egyes után ilyen pocsék filmet kiadni...
tegnap olvastam hogy létezik transz rohamosztagos, és ez elvileg kánon, azért képzeljünk már el egy nácizmusra hasonlító birodalmat, mert hát azok, és erre ott egy transzi, megengedik, tolerálják létezését, sőt még örülnek, hogy létezik maguk között, ez mennyire szembeköpés már az eredeti star wars ideálokra?:D
hihetetlen, totál mélyponton van már a star wars, haldoklik a disney kezében
legutolsó 3 film trilógia nagyon gyenge lett
Mandalóri tetszett
Boba rém unalmas volt
Andor egynek elment de az se volt erős
Ashoka sorozat nem Ashokáról szólt, bár lehet ha láttam volna az animációs sorozatot hozzá bejött volna, de a karakterek nem jöttek át, Ashokának nem volt a sorozatban személyisége, többi karakterre már nem is emlékszem akkora nyomott hagytak bennem
Obi sorozat meg nem azt adta amire vártam, egy lecsúszott unalmas Obivant kaptunk, nem jött be így hogy nem ugyanaz a karakter volt mint régen
Acolyte meg.. hát arról ne is beszéljünk, az úgy felrúgta a star wars szabályait, világát ahol csak tudta, szóval talán Acolyte a legalja, de sajnos a többi se jött át nekem a mandón kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!