Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A "Kincs, ami nincs"-ben...

A "Kincs, ami nincs"-ben vannak nem kisiskolás gyermeknek való jelenetek?

Figyelt kérdés
Gondolok itt szexre / szexizmusra utaló jelenetek, stb. Vagy csak komikus pofonok vannak? Sokszor láttam a filmet, de 25 éve... nem emlékszem pontosan. Most leülnék a lányommal megnézni, de a korhatár 12-ben van meghatározva. Köszi

#film #korhatár #Kincs, ami nincs #Bud Spencer #Terrence Hill #Chi trova un amico, trova un tesoro
okt. 12. 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Nincsenek. A Kincs, ami nincs olyan kb. mintha egy élőszereplős rajzfilm lenne, bármilyen korosztály nézheti.
okt. 12. 09:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"Néhány bennszülött nő kókuszdió melltartóban és füves szoknyában látható"

"Az egyik kalóz meleg, és azt mondja, alig várja, hogy "elfoghasson néhány fiút", amikor rajtaüt a faluban"

"klubjelenet az elején, nincs meztelenség."

[link]

okt. 12. 09:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi 2-es! Belenéztem, a második percben klubjelenet, 2 nő vonaglik. Alkoholt isznak, majd szerencsejátékról és csalásról van szó. Aztán "seggfejeznek" egyet. Nem vagyok túlérzékenyítve, meg elég vagány "gyerek" vagyok, sőt, trágárkodni is tudok, de sosem gyerekek előtt. Ez a film teljesen más értékrendet képvisel, mint amit én át szeretnék adni. Úgy is, hogy nem kis Buddhát akarok nevelni. Majd megnézzük tizenévesen :)
okt. 12. 10:32
 4/10 A kérdező kommentje:

#2, Wow, jó ez a link → Parents guide

Nem tudtam, hogy ilyen részleteséggel írnak a filmekről. Még egyszer köszönöm!

okt. 12. 10:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Régen a 6 évesek is nézték,nyugodtan erőltesd rá,alakisd ki az ízlését,ezzel.

Nem ettől lessz rossz ember,ha az lessz

okt. 12. 17:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Na akkor most megnézi? Amúgy hány éves?
okt. 12. 19:11
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 "Majd megnézzük tizenévesen :)"
okt. 12. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Köszii xd
okt. 12. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
12+
okt. 21. 13:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Viszont nem kell kőbe vésni a 12-t és ez az érték duma eléggé túlzás. 10 év alatt megnéztem és jókat nevettem. Persze függ a gyerektől és a neveléstől is, én 9 évesen már Alien-t is néztem. Akkor nem tesz jót egy ilyen burleszk film a gyereknek, ha nincs jól nevelve a fikcióra. Úgy pedig 12 évtől sem lesz jó, mert a szülő hozzáállásától függ és ez a hozzáállás túl dramatikus.
nov. 13. 12:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!