Mondanátok egy filmet ami nagyon félelmetes?
A Sejt (2000)
Magasfeszültség (2003)
Aztán szubjektív..
Az a gáz, hogy ez tényleg szubjektív. Én a Paranormal Activitytől féltem eddig legjobban, mások szerint meg gáz és röhögtek rajta. :) Ami még nekem para volt az utóbbi időben az a Smile.
De jön majd novemberben a The Devil's Bath, ezt nagyon parának harangozták be, ezt várom:
Az eredeti japán 1998-as Ringu 1. NE az amerikai verziókat nézd meg elsőre, hiába rendezte némelyik USA Ring-et szitén Hideo Nakata... A 1998-as japán változat toronymagasan felette van minőségben az összes többi változathoz képest. (Létezik amúgy egy 1995-ös japán verzió is, de az még nem volt az igazi.)
"Ringu 1" magyar címmel "Kör", avagy "Kör 1.", van hozzá magyar szinkron is. Bár lehet, hogy az USA változatok némelikyéhez is létezik magyar szinkron, szóval nehogy összetéveszd a japán változatokat az USA változatokkal! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!