Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Árulók – Gyilkosság a...

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban szoktad nézni?

Figyelt kérdés
Kik a kedvenceid benne? Kinek szurkolsz?
szept. 28. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, már tavaly is láttam a promót, akkor azt hittem, valami trash reality.

De most belenéztem, tetszik.

Jól bemutatja az emberi viselkedést, azt, hogy hogyan képesek emberek másokat manipulálni, mások pedig belesétálnak.

Vicces amikor mindenféle összeesküvés elmélet születik, és mikor valaki meg van győződve a semmiről:)

A mérgezett almás rész jó volt, érdekes volt látni a paranoiát.

Az ember mennyire nem figyel a részletekre.

Nem tudod kiben bízhatsz.

És mindenkivel kimérten kell beszélned, mert nem tudhatod ő e a "gyilkos".

Nekem kicsit a Poirot sorozatra emlékeztet, azt imádom:)

Érdekesek lehetnek a kulissza titkok, hogyan készül egy ilyen műsor, mennyire irányított.

Nyilván a cast sem mindegy, "gyilkosnak" érdemes intelligensebb személyeket választani, de az ártatlanok közé is kellenek okosabbak, akikre ráterelhető a gyanú.

Kicsit hasonló lehet egy munkahelyhez, ahol sokan dolgoznak és megy a kakikavarás:)

szept. 30. 12:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért sokan nagyon kombinálnak és agyalnak hol ott nem is lenne muszály.Egyedül szerintem antonia tartsa magát.A temetős részt nem kell komolyan venni,szerintem megvolt rendezve és az egészet hitelesen kellet eljátszaniuk hogy a nézők beleéljék magukat.Erika sirás rivását sokszor nem is értettem,azt hittem ő erősebb személyiség.Nekem a végén ezek az csodálatos epic zenék is tettszenek,1-2 rátaláltam,ha érdekel privibe elküldöm neked őket.
szept. 30. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy értve volt megrendezett, melyik része? A haldokló tudta magáról, hogy ő az? Vagy Erika sírása? Ő előző este is összeomlott, de aztán a kerekasztalon már nem látszott rajta nagyon. A zenék érdekelnének, ha elküldöd köszönöm előre!
szept. 30. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Dér Heni hatalmas volt, bárki bármit is mond. Nagyon jó választás volt ebbe a műsorba. A nyomozók közül Anikó és Bea voltak a kedvenceim. Nagyon várom a civil évadot egyébként. Kíváncsi vagyok, hogy indulnak be az események úgy, hogy senki nem ismer senkit.
nov. 15. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!