Ha 2011-es Majmok Bolygója film eseményei megtörténnének a valóságban Budapesten,akkor az emberszabású majmok majommenhelyről és az állatkertből le tudnák győzni a rendőröket a Megyeri-hídon miközben utat törnének maguknak a Pilis hegyei felé?
Egy ehhez hasonló csatára gondolnék:
https://www.youtube.com/watch?v=Uvk5E41mo_k&t=83s
Tehát ha Budapesten játszódna a film, és itt is lenne egy olyan majommenhely mint a filmben ahonnan Caesar kiszabadítaná csimpánzokat, orángutánokat, és gorillákat majd a Fővárosi Állat és Növénykertből az orángutánokat és a gorillákat, és a cirkuszból is néhány csimpázt, majd megismétlődne a fent linkelt jelenet mondjuk a Megyeri-hídon akkor, az emberszabásúak együttes erővel le tudnák győzni a magyar rendőröket mint a filmben a Golden Gate hídon a San Francisco-i rendőröket? Szerintetek a magyar média hogyan kezelné, a politikusok hogyan nyilatkoznának az ember-majom csatáról? És tegyük fel hogy mindez egy olyan vírus miatt van ami az embereket megöli, viszont az emberszabásúakat okossá teszi mint a filmben. Tegyük fel hogy túlélnétek a járványt. Az utóbbi esetben hogyan viszonyulnál a Pilis és a Visegrádi-hegység erdeiben élő majmokhoz?
Nem lehet tudni...
Viszont ha megjelenik James Franco, kicsit beszelídíti Caeseart akkor szerintem simán túlélhetjük. Persze, ha Koba közbe nem avatkozik, de szerintem túlélhetjük.
Ilyen esetben nem foglalkoznának a civilekkel szerintem. Ledobnák az atomot és azon a környéken mindenkinek annyi lenne.
De ha megölt egy vírus, akkor hogyan tudnék már viszonyulni itt bármihez is?
Vagy úgy érted, hogy kísérteném-e a Pilis és a Visegrádi-hegységeket, esetleg reinkarnálódnék-e újra ide, csak most egy másik majom testében?
Esetleg azt akarod mondani, hogy a gyk felhasználók egy része nem ember, csak annak álcázza magát és ha nem marad több ember, akkor nem kell többé rejtőzködve élnünk és átvennénk-e a bolygó feletti uralmat?
Most melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!