Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Olyan filmet katonás filmet...

Olyan filmet katonás filmet keresek, amiben egy katona életét meséli el onnantól kezdve, hogy besorozzák, táborban van stb.. pl: egy gyermekkel kezdődik aki éli a mindennapjait és elmegy egy katonai iskolába és ott milyen élete van… ilyesmi.?

Figyelt kérdés

szept. 17. 16:36
A kérdező szavazást indított:
Katona
Filmek
Élettörténet
Háborús film
4 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán a Fegyvertelen katona című film ami a leírásod alapján hasonló. Nagyon jó film, csak ajánlani tudom!
szept. 17. 17:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem láttam még a filmet, a listámon van, de a leírása alapján a Jöjj és lásd című film is ilyen.

[link]

szept. 17. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A Jöjj és Lásd! c.film nehéz dráma, tényleg jó film, katonai iskolát leszámítva minden benne van amit keresel.

Jojo nyuszi- remek film egy srácról akinek legjobb képzeletbeli barátja Hitler

Napola-a führer elit csapata

Amerikai mesterlövész- nagy film, minden amit keresel benne van

Flyboys

1917- baromi látványos film!

szept. 17. 17:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Acéllövedék (Full Metal Jacket)

Annyi,hogy nem csak egy katonát mutat be.Hanem egy egész szakaszt.De azt a kiképzéstől kezdve egészen az éles bevetésig.

szept. 17. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugaton a helyzet változatlan.

Ott kezdődik hogy pár fiatal srác iskolába menet arról beszélgetnek hogy jelentkeznek katonának, majd a suliban is mondanak nekik egy nagy toborzó beszédet és jelentkeznek is. Amikor elkezdődik a film, már tart at első világháború és egészen a végéig bemutatja, hogy mi történik az egyik sráccal, párszor átváltva a döntéshozókra.

szept. 17. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
+1 ajánlás a Nyugaton a helyzet...filmre, azt hittem írtam fentebb, de lemaradt :D
szept. 18. 15:07
 7/8 Alex Fly ***** válasza:
100%
Starship troopers
szept. 19. 08:21
 8/8 Janika1177 válasza:

Kurt Russelnek van hasonló filmje amibe gyerekkorától fogva katonaságba tanítják.

A Katona című film

okt. 14. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!