A Gyűrűk Ura mitől volt ilyen jó film ?
Én sem szeretem.
Alapból volt egy rajongói magja, nyílván a díjátadón is.
3 mocskosul unalmas , meseszerű részen át visznek valami Gyűrűt, majd ledobják valami lávába.
Röviden.
De, mint mondtam, alapból megvolt a rajongótábora, és Toliken emlékére is, egy eleve sikerre ítélt Trilógia.
Lehet minuszolni 😀
#3 Egyetértek! :)
Rövid összefoglalója a Gyűrűk ura filmeknek :D
Amellett hogy fantasztikusan mesés kalandra hívja az arra fogékony elmét?!
Ebben a filmben minden van: A Jó és a Rossz harca, ármány, árulás, igaz- néhol önfeláldozó- barátság, félelem a kudarc, és az azzal járó veszteség miatt, szépség és csúfság, dolgok amelyek nem csak egy síkúak.
Most hirtelen nem jut szembe olyan más alkotás, amely ennyire gyönyörűen álmodta meg a fantasy irodalom eme klasszikusát. Az pedig, hogy mind a látvány, mind a színész munka mennyire telitalálat, nem kér külön bemutatást.
Ha ez a film bármi módon magyarázatra szorul bárki felé, akkor ez nem az ő trilógiája! Ám ettől még nem hiszem hogy szembe kellene állítani a fentebb felsorolt alkotásokkal.
Miért kellene választanom az eredeti SW trilógia, vagy a LOTR között?
Megértem hogy nem mindenkinek tetszik, H.P sem az én világom, talán az első 4. filmet láttam. Viszont az unokaöcséim imádják, jobban mint a LOTR-t :D A Marvel filmek pedig látványfilmek, cgi alkotta káprázat, a Végjáték- ig bezárólag élvezhető darabokkal.
7, igen, jó a rossz'.
Pont ezért is egydimenziós karakterekkel teletűzdelt volntatott, álmosító mese.
Te biztos hogy azt a filmet láttad amiről itt szó van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!